Skip to main content

eve’nt

Skal din virksomhed afholde et større arrangement, og virker opgaven uoverskuelig? Så tag kontakt til EVE’NT, der koordinerer det hele fra start til slut.

Annoncørbetalt Indhold

Eventmanager Eve Vloet har knap 20 års erfaring i at designe, planlægge, koordinere og afholde forskellige typer af firmaarrangementer, og derfor har hun tilegnet sig et skarpt øje for detaljer, kreativitet og en metodisk tilgang til at skabe engagerende og mindeværdige oplevelser. Oplevelser og arrangementer, som balancerer klientens vision og virksomhedens værdier med praktiske overvejelser og sikrer at alle elementer bidrager til det overordnede mål.

Den store erfaring og viden gør hun brug af i sit full service eventbureau, EVE’NT. Her sørger hun for professionel koordinering af arrangementer med en vision: At levere et professionelt og gennemarbejdet arrangement, hvor samarbejde, præcision og højt serviceniveau kendetegner den oplevelse, du og dine gæster vil huske.

Det gør hun ved at varetage alt fra planlægning til afvikling og oprydning, så der er et godt ”flow” i alle arrangementer, som er den afgørende faktor for, at hendes kunder og deres deltagere går derfra med en god helhedsoplevelse – underforstået, at investeringen i eventen bliver en succes.

Eve vil altid skræddersy dit event og kan blandt andet hjælpe med:
  • Seminarer
  • Konferencer og messer
  • Firmafester
  • Receptioner og jubilæer
  • Kick-off og teambuilding

Hvis du ønsker det, kan I dele ansvaret og samarbejde om arrangementet, eller EVE’NT kan stå for alle aspekter fra start til slut. Eve Vloet starter altid processen med grundig sparring og forventningsafstemning, så I sammen får skabt det helt rette event.

Undervejs i planlægningen sørger hun for at holde dig opdateret på alle relevante informationer, så du har overblik hele vejen igennem. Og skulle der ske udfordringer, løser hun dem med et smil.

Centralt for hendes arbejde er at skabe en oplevelse af flow, så både værter og gæster føler sig trygge og kan nyde eventet med nærvær og ro.

Læs mere om, hvordan eve’nt kan hjælpe dig på eve-nt.dk.

Kontakt
AdresseDalbygade 40, 6000 Kolding