Skip to main content

Elin & Børge Jensen DANS

Mærk glæden ved dans på danseskolen Elin & Børge Jensen DANS i Kolding. Her er alle velkomne uanset alder og niveau. Der er helt sikkert et hold, der passer til dig og dine interesser!

Annoncørbetalt Indhold

I over 80 år har danseskolen i Kolding eksisteret. I løbet af årene har de lært tusindvis af danseglade mennesker i alle aldre formationer og rytmiske trin. Mange har danset i danseskolen siden barnsben, og tager nu deres børn og børnebørn med på danseskolen og giver glæden ved dansen videre.

Det var også gennem sin far, Børge Jensen, at Elin fandt glæden ved dans. Elin overtog danseskolen efter sin far, og driver den i dag sammen med andre dygtige instruktører.

Pardans for voksne og seniorer  

Hos Elin & Børge Jensen DANS kan alle voksne lære at danse pardans. Mød op med din partner eller mød en på danseskolen. At danse hos Elin er både sjov motion og tid til samvær.  

Dans for børn og unge  

Danseskolen lærer mange børn og unge at danse. Her er der fokus på både de traditionelle stilarter men også at danse nyere trin. Vigtigst er det, at børnene får lov at udfolde sin danseglæde, så dansetimerne er en hyggelig fritidsinteresse med et godt fællesskab. 

Showdance og Hip Hop for børn, unge og voksne  

Dans til moderne musik og lær sjove og udfordrende serier. Her undervises der i koreografier, som danses til de nyeste hits og musik fra film og TV. Træningen indeholder også undervisning i smidighed, kropsholdning og attitude.

Yoga: Smidighed og mentalt velvære 

Lær at være til stede i nuet med yoga. Yoga er træning af bevidsthed og balance med en positiv indvirkning på ens mentale velvære. Yoga giver øget ro ved at fokusere på kroppen og sætter hverdagens stress og jag på pause. Hos Elin og Børge Jensen DANS er yoga mere end krøllede stillinger.

Elin & Børge Jensen DANS’ hjemmeside kan du se alle de hold, som danseskolen udbyder og tilmelde dig. Følg også gerne med på deres facebookside, hvor du kan holde øje med, hvad der rør sig på danseskolen og kommende arrangementer.

Kontakt
AdresseStejlbjergvej 1, 6000 Kolding