Skip to main content

Doktor Herman

Tæt ved Kanalbyen i den sydlige del af Fredericia finder du den hyggelige og kvalitetsbevidste cocktail- og vinbar Doktor Herman.

Annoncørbetalt Indhold

Hos Doktor Herman finder du et bredt udvalg af vin, cocktails og soft drinks. 

Baren er moderne og stemningsfuld med kvalitet og service i højsædet. Barens lokaler husede tidligere et gammelt lægehus, hvorfra beværtningen har trukket inspiration fra. Indretningen bærer præg af det gamle erhverv med nik til lægevidenskaben, som giver en anderledes og særlig atmosfære. 

Det er et perfekt valg at tage forbi Doktor Herman i weekenden med vennerne eller din udkårne, når der skal skrues op for hyggen og forkælelsen. Sammen med din drink kan du nyde en lækker tapasplatte, der består af nøje udvalgte specialiteter. Hos Doktor Herman er det muligt at købe drikkevarer ad libitum, så I blot kan læne jer tilbage og nyde aftenen.

Du kan se deres menukort her. 

Cocktailsmagning

Mangler I et indslag til en kommende begivenhed? Doktor Herman tilbyder cocktailsmagninger, hvor I skal smage fire forskellige cocktails. Det er altid et hyggeligt event, hvad end veninderne trænger til at blive samlet, en kommende brud eller gom skal fejres, eller personalegruppen rystes sammen.

Doktor Herman tager godt imod jer til både korte arrangementer eller længerevarende events, og de tilpasser gerne arrangementet efter jeres ønsker og planer.  

Private arrangementer 

Doktor Herman kan blive dit venue til din næste begivenhed. Du kan nemlig leje selskabslokalet Hermans Privatklinik, og naturligvis få serveret drikkevarer fra barens store udvalg både før, under og efter middagen. Doktor Herman kan servere tapas og lune retter for dig og dine gæster.

Du kan også få menuen gennem barens samarbejdspartnere, som gerne hjælper med at sammensætte en menu til netop dit arrangement.

Kontakt Doktor Herman på (+45) 93 83 70 01 og hør nærmere om, hvad de kan gøre for dig.