Skip to main content

Den Gamle Grænsekro

Elsker du naturrige og eventyrlige omgivelser? Så skal du slå et smut forbi Den Gamle Grænsekro i Sønderjylland.

Annoncørbetalt Indhold

Den Gamle Grænsekro er en skjult perle, som gemmer sig bag idyllisk mark og skov på Koldingvej 51 i Christiansfeld. Kroen er en kongeligt priviligeret kro, som også er en del af UNESCO’s verdensarvsliste. 

Book et mindeværdigt ophold

Med et ophold på Den Gamle Grænsekro er du garanteret en mindeværdig oplevelse, hvor du finder en klassisk og traditionsrig stil, som er fyldt med charme og historie krydret med det moderne. Dette kommer også til syne i kroens restaurant, hvor menuen spænder bredt med alt fra klassiske danske retter til moderne, stilrene retter.

Den Gamle Grænsekro råder over 26 hyggelige værelser med udsigt til landlige og naturskønne omgivelser. Og uanset om du er til et weekendophold, et golfophold eller måske miniferie, så har de masser af attraktive tilbud.

Uanset hvad du er til, er Grænsekroen det perfekt sted at slå sig ned, hvis du ønsker et ophold fyldt med varme, sjæl og fantastisk service. 

Hold dit næste arrangement hos Den Gamle Grænsekro

Drømmer du om at holde din næste fest eller dit næste arrangement i uforglemmelige rammer? Så lad grænsekroens selskabslokaler danne rammen om dit næste arrangement.

Uanset om I bliver 20 eller 200, eller et sted der i mellem, finder de gerne et lokale til jer. Og Den Gamle Grænsekros venlige personale står også klar med ideer og rådgivning om menu, vin, og hvad der ellers skal til for at skabe netop den fest, I drømmer om.

Læs mere om kroen på deres hjemmeside, eller ring på tlf. 75 57 32 18 eller send dem en mail på info@graensekroen.dk.

Kontakt
AdresseKoldingvej 51, 6070 Christiansfeld