Skip to main content

Chocolé

Trænger du til lidt lækkert, eller skal du forkæle én, du holder af? Så gå på opdagelse i Chocolé’s overdådige sortiment af håndlavet luksuschokolade.

Annoncørbetalt Indhold

I foråret 2020 gjorde Jesper Vile Pedersen og Elvis Comic alvor af en drøm om at skabe Danmarks bedste håndlavede chokolade; sammen startede de Chocolé.

Hos Chocolé er kvalitet og luksus i centrum, og kun det bedste er godt nok for de to chokoladeentusiaster. Deres chokolader er udviklet ud fra egne opskrifter, og råvarerne er nøje udvalgt for at give den bedst mulige smagsoplevelse.

Jesper har mere end 30 års erfaring med, og passion for, produktion og salg af fyldte chokolader, og i det daglig er det ham, der står for produktionen af de søde sager. Imens sørger Elvis for strategi og salg.

Perfekt gaveidé

Selvom man godt må købe de lækre chokolader til sig selv, så fører Chocolé en række forskellige gaveæsker og -pakker, som er ideelt at give til kollagerne, værtinden eller en kær ven.

Du kan købe chokoladeæsker for sig selv i forskellige størrelser, eller du kan købe deres chokolade i forskellige sampak. Du finder f.eks. en pakke til ølelskeren, til den gode kok eller til nytårsfesten.

Derudover leverer de chokoladepakker til firmagaver, og de kan både lave logotryk på deres æsker og vedlægge en personlig hilsen.

Se hele deres spændende sortiment på deres hjemmeside.

Kontakt
AdresseSkovvangen 42, 6000 Kolding