Skip to main content

Bramdrupdam Fodboldgolf

Centralt placeret i Kolding, tæt på motorvej og offentlig transport, finder du Bramdrupdam Fodboldgolf, der består af 36 hullers fodboldgolf fordelt på to baner á 18-huller. Herudover tilbyder de også frisbeegolf, bubble soccer, 5-kamp, fodtennis og stødbånd

Annoncørbetalt Indhold

Fodboldgolf er blevet en populær aktivitet i Danmark – uanset køn og alder. Som navnet antyder blander sporten fodbold og golf, hvor golfbolden er blevet skiftet ud med en fodbold og hullerne gjort tilpas større.

Som sporten er steget i popularitet, er der også begyndt at dukke flere og flere baner op, og centralt i Kolding tæt på motorvej og offentlig transport, finder du byens største fodboldgolfanlæg i form af Bramdrupdam Fodboldgolf.

Anlægget består af 36 huller fordelt på to baner á 18-huller i den dejlige danske natur. På banerne er der anlagt forskellige forhindringer som bunkers og vandhuller, der gør terrænet udfordrende, når vinderen med færrest brugte spark skal kåres.

Fodboldgolf og mere til  

Selvom man måske ikke er begejstret for muligheden for at sparke til en bold, er Bramdrupdam Fodboldgolf dog stadig et besøg værd, da de også tilbyder andre aktiviteter. De tilbyder blandt andet 9-hullers frisbeegolf, der spilles på den ene 18-hullers fodboldgolfbane (Bane B), så man stadig kan gå banen rundt sammen.

Derudover er det også muligt at spille frisbeegolf, bubble soccer, 5-kamp, fodtennis og stødbånd, som alle også er oplagte aktiviteter til en dag fyldt med sjov og hygge.

Ideelt til dit næste arrangement

Med de anlagte udfordringer og den sociale konkurrence er Bramdrupdam Fodboldgolf et ideelt sted til polterabends, skolearrangementer, fødselsdage, familieudflugter, firmaarrangementer, ferieaktivitet eller til hygge og sjov med venner og familie.

Sammen med mulighederne for de forskellige aktiviteter tilbyder Bramdrupdam Fodboldgolf også et klubhus med plads til 50 personer, toiletfaciliter samt mulighed for at benytte de opstillede grill og borde/bænkesæt.

Udflugt til Hejls

Udover at Bramdrupdam Fodboldgolf tilbyder de perfekte rammer til dit næste arrangement, tilbyder de også et fodboldanlæg i Hejls tæt på naturskønne sommerhusområder. Hvor deres anlæg i Bramdrupdam er Koldings største, er anlægget i Hejls modsat landets måske smukkeste fodboldgolfbane.

Her finder du en bane bestående af 18 huller fordelt over et 4,3 hektar stort område i naturskønne omgivelser, der også er en oplevelse og besøg værdi.

Du kan læse mere om Bramdrupdam Fodboldgolf, deres forskellige aktiviteter samt få mere praktisk information her.

Kontakt
AdresseSkovæblevej 3, 6000 Kolding