Skip to main content

Blomstergården Christiansfeld

Der er planter og blomster i lange baner hos Blomstergården i Christiansfeld, der tilbyder både blomsterbinderi, gaveartikler og grønt til hjemmet.

Annoncørbetalt Indhold

Er du på udkig efter nye planter til haven, skal en kær ven glædes med en buket blomster, eller skal du give en sidste gave til en afdød? Uanset anledningen kan du hos Blomstergården få det, du leder efter.

Her kan du bestille buketter, begravelsesbinderi, kirkegårdspynt og et udvalg af gaveartikler. Supplér f.eks. buketten med en flaske vin, øl eller spiritus, lidt chokolade, en gavekurv eller en sød bamse. Derudover finder du et stort udvalg af planter til inde og ude.

Du er altid velkommen indenfor i forretningen, hvor personalet gerne rådgiver om blomstersammensætning eller pasning af planter. Men du kan også bestille direkte fra deres hjemmeside og få leveret til døren i Christiansfeld og omegn.

Blomstergården samarbejder med Interflora Danmark, og derfor kan du være sikker på at få vellavede buketter og dekorationer af faglærte blomsterdekoratører.

Tag et kig på Blomstergårdens sortiment her.

Kontakt
AdresseHjerndrupvej 10, 6070 Christiansfeld