Skip to main content

Beershoppen

Er du vild med at udforske alverdens spændende smagsvarianter indenfor specialøl? Så besøg Beershoppen, der byder på et stort udvalg af alt det bedste fra ind- og udland.

Annoncørbetalt Indhold

Begejstringen for øl er tydelig hos Beershoppen i Kolding. Her bugner butikken af specialøl i alle varianter, og personalet står klar med store mængder erfaring, viden og passion, som de gerne deler ud af til kunder og interesserede.

Deres sortiment rummer specialøl fra danske såvel som udenlandske bryggerier, og du er sikker på at kunne finde en favorit, uanset hvilke smagsnuancer du er til.

Befinder du dig ikke i nærheden af forretningen på Gråbrødregade 13, kan du i stedet gå på opdagelse i de lækre sager på deres webshop. Også her kan du få gavn af personalets kyndige rådgivning, hvis du har svært ved at vælge.

Meget mere end øl

Selvom øl er Beershoppens speciale, så har de også andre varer på hylderne til de knap så ølglade. Du kan f.eks. købe cider, vin, spiritus og forskellige søde og salte specialiteter. Derudover sammensætter de alverdens gavekurve, der er perfekte at give til medarbejderne, værtinden eller en god ven.

Sidst, men ikke mindst, afholder forretningen jævnligt ølsmagninger, hvor du kan blive meget klogere på specialøl og smage på lidt af hvert sammen med andre ølentusiaster.

Se meget mere på Beershoppen.dk.

Kontakt
AdresseGråbrødregade 13, 6000 Kolding