Skip to main content

Auto-Nation

Drømmer du om en ny bil? Få følelsen af at køre i en ny bil hos Auto-Nation, der sørger for, at din bil skinner indvendigt og udvendigt.

Annoncørbetalt Indhold

Du kan være sikker på, at din bil er i gode hænder hos Auto-Nation på Seest Bakke 72 i Kolding. Deres dygtige og bilpassionerede medarbejdere vil tage sig godt af din bil og give den en grundig rengøring. Her tager de hånd om lakken, fælgene, ruderne, kabinen og meget mere, så bilen både føles og fremstår som ny. 

Fuldpakken: Optimal pleje af hele din bil 

Hvis du vil forkæle din bil – og dig selv – lidt ekstra, så vælg ‘fuldpakken’, der inkluderer rengøring både indvendigt og udvendigt samt glanspolering til en favorabel pris. Her kommer eksperterne hele vejen rundt om din bil – selv motorrummet får en grundig rengøring. Derudover vil de blandt andet fjerne flyverust og udbedre mindre ridser i lakken.

Følg med på deres facebookside, hvor du kan se billeder af deres arbejde og holde dig opdateret om nyheder og gode tilbud.

Hos Auto-Nation går de ikke på kompromis med kvaliteten af deres arbejde, selvom deres bilpleje er sat prisvenligt. Kør ind forbi Auto-Nation eller ring på telefon 91 85 41 58 og øg din køreglæde med en skinnende ren bil.  

Kontakt
AdresseSeest Bakke 72, 6000 Kolding