Skip to main content

AloeVera Huset Middelfart

Majbritt Thorning Kugaseelan er den passionerede drivkraft bag AloeVera Huset Middelfart – din lokale forhandler af de eftertragtede produkter fra Forever Living.

Uanset om din hud skriger efter fugt, dit hår længes efter glans, eller du trænger til et energiløft, er Majbritt parat til at hjælpe dig med Forever Livings store produktudvalg.

Majbritt står klar til at guide dig til at finde de helt rette produkter til at fremme din sundhed og velvære, uanset om det drejer sig om hudpleje, kosttilskud eller skønhedsprodukter. Hun fører udelukkende de velkendte og populære aloe vera-produkter fra Forever Living, som er skabt på aloe vera-plantens gavnlige egenskaber.

Et stort sortiment

Hos Majbritt er udvalget af produkter stort, og du kan blandt andet finde varer indenfor:

  • Hudpleje
  • Hygiejne
  • Kosttilskud/ernæring
  • Træning/vægtkontrol
  • Æteriske olier
  • Hjem/husholdning

Derudover tilbyder Majbritt også gavekort og programmer til livsstilsændring og vægttab.

Online shopping

Du kan nemt og bekvemt købe produkterne online via AloeVera Huset Middelfarts webshop, hvor du bruger hendes dropshiplink. Forever Living sørger for pakning og direkte levering til din dør. Dette er den foretrukne indkøbsmetode for de fleste af Majbritts kunder, da det er både hurtigt og nemt.

Ekspertise og personlig rådgivning

Hvis du ønsker mere detaljeret rådgivning om produkterne, er du velkommen til at kontakte eller besøge Majbritt. Hun har været ejer af virksomheden siden 2012 og har oparbejdet mere end 10 års erfaring med produkterne. Hendes omfattende viden garanterer kompetent og personlig rådgivning. Som en passioneret bruger af produkterne forstår hun dem indgående, takket være daglig brug.

Kontakt
AdresseHedegaardsvej 8, 5466 Asperup