Skip to main content

AllergiButikken

Har du, som allergiker eller bevidst forbruger, svært ved at finde de helt rette produkter? Så er der hjælp at hente hos AllergiButikken.

Annoncørbetalt Indhold

Hvis du er allergiker eller overfølsom, så kender du sikkert til udfordringen med at finde produkter til din hverdag, som lever op til dine behov. Og måske har du brugt timer på at researche, kigge efter certifikater og læse ingredienslister igennem for at finde noget, du kan bruge.

Men det behøver du ikke længere, for hos AllergiButikken har de gjort arbejdet for dig. De har mange års personlig erfaring med allergi og allergivenlige produkter, så de ved, hvad der virker, og hvad der kan lindre dine gener.

Derfor finder du alt, hvad du skal bruge, samlet på ét overskueligt sted hos AllergiButikken.

Håndplukkede produkter

Sortimentet hos AllergiButikken er målrettet til dig med allergi eller overfølsomhed og dig, der ønsker at handle økologisk og bæredygtigt. Alle produkter er nøje udvalgt ud fra butikkens strenge kvalitetskrav, så du er sikret rene og naturlige produkter.

Butikken tilbyder allergivenlige produkter indenfor kategorierne:

  • Hud- og hårpleje
  • Make-up
  • Tekstiler og vaskemidler
  • Kosttilskud
  • Homøopatisk medicin
  • Maling
  • Luftrensere
Stor viden om allergi

Bag AllergiButikken ligger en stor viden om allergi, overfølsomhed og allergivenlige produkter. Derfor kan du altid få råd og vejledning til, hvilke produkter du skal vælge, og hvad der bedst kan mildne dine symptomer.

Kontakt butikken på tlf.: 40 84 40 20 eller mail: mail@allergibutikken.dk, hvis du har brug for rådgivning eller et godt tip.

Se nærmere på AllergiButikkens sortiment på deres webshop.

Kontakt
AdresseHaderslevvej 48, 6000 Kolding