Skip to main content

AG Electric A/S

Har du brug for en dygtig el-installatør i det sønderjyske? Eller har du brug for hjælp til den rette varmepumpeløsning? Så lad AG Electric A/S hjælpe dig!

Med 130 ansatte og fire afdelinger beliggende i Aabenraa, Sønderborg, Vojens og Christiansfeld har AG Electric nemt ved at køre ud til hele Sønderjylland.

AG Electric består af autoriserede el-installatører, som yder et professionelt arbejde indenfor el-installationer og sikring.

Alt i el-installationer – ingen opgave er for stor eller lille

AG Electrics kernekompetence er el-installationer, men deres ydelser spænder bredt, og de kan derfor også hjælpe dig med opgaver som vedligehold af installationer i landbruget og industrien, energioptimeringer, køl og ventilation, sikringsløsninger m.m. Læs mere om alle deres ydelser her.

Uanset hvilken opgave du står overfor, er du hos AG Electric altid sikret højtspecialiseret arbejdskraft – uanset om din opgave er stor eller lille.

Derfor kan de også være behjælpelige med alt lige fra luft til vand varmepumper samt renovering af gamle el-installationer for private til energioptimering og større komplekse el-løsninger for erhverv.

Og uanset opgavens omfang er AG Electric med hele vejen fra rådgivning og projektering til projektledelse og energivejledning.

Høj service og dine behov i fokus

Hos AG Electric er kunden og høj kvalitet altid i fokus, og du er altid sikret høj kundeservice, hurtig tilbagemelding samt tværfaglige kompetencer.

Skal AG Electric A/S hjælpe dig med dit næste projekt? Så kontakt dem i dag på tlf. 73 62 38 00 eller via mail til info@ag-electric.dk.

Kontakt
AdresseLindegade 35 D, 6070 Christiansfeld