Skip to main content
5. juni 2024

Trænger din bil til en grundig rengøring: Spar 40 % hos Auto-Nation

Sommeren står for døren, og for mange betyder det ferier, lange køreture og varme temperaturer. For at dine køreture bliver en fornøjelse for alle mand, kan du med fordel investere i en rengøring af din bil indvendigt og udvendigt.

Af: Isabella Fuglsang | Foto: Auto-Nation

En grundig rengøring af din bil, både indvendig og udvendig, er ikke bare et spørgsmål om æstetik, men også om vedligeholdelse og komfort.

Når du besøger Auto-Nation på Seest Bakke 72 i Kolding mødes du af en dygtig og bilpassioneret medarbejder, der vil tage sig godt af din bil og give den en grundig rengøring. De tager gerne hånd om lakken, fælgene, ruderne, kabinen og meget mere, så bilen både føles og fremstår som ny.

Og netop nu har de et stærkt tilbud, du ikke vil misse!

Forbedret sikkerhed og udsyn

En ren bil betyder givetvis bedre udsyn for føreren. Støv, snavs og insekter på forruden og spejlene kan forringe udsynet, især når solen skinner direkte på dem. Og det giver rigtig god mening at investere i en udvendig rengøring af din bil.

Beskyttelse mod solens skadelige stråler

UV-stråler kan også være hårde ved bilens lak og interiør. Solens stråler kan få lakken til at falme og forårsage revner i plastik- og læderoverflader indvendigt. En grundig udvendig vask og en efterfølgende voksbehandling beskytter lakken mod UV-skader. Indvendigt kan rengøring og brug af beskyttelsesmidler til instrumentbrættet og sæderne desuden hjælpe med at bevare interiørets udseende.

Forebyggelse af rust

Sommerens støv og snavs kan samle sig i bilens kroge og kanter, hvilket kan føre til rust og andre skader over tid. Regelmæssig vask af bilen fjerner disse skadelige stoffer, inden de får mulighed for at sætte sig fast og forårsage langsigtede problemer.

Øget komfort

Sommeren er ofte tiden for lange køreture og ferier, og en ren bil vil sikre at køreturen bliver mere behagelig. Ved at investere i en indvendig rengøring, inklusiv støvsugning af sæder og måtter, fjernelse af støv samt rengøring af vinduer, er du sikret en behagelig og hygiejnisk atmosfære i bilen henover sommeren. Desuden kan rene ventilationskanaler forbedre luftkvaliteten og køleeffektiviteten i aircondition-systemet, hvilket er vigtigt i varmt vejr.

Bevar bilens værdi

En velholdt bil har en højere gensalgsværdi. Regelmæssig rengøring og vedligeholdelse viser, at bilen er passet godt på, hvilket potentielle købere sætter pris på. En ren bil giver et godt førstehåndsindtryk og kan gøre en forskel, når tiden kommer til at sælge eller bytte bilen.

Bestil tid til fuldpakken hos Auto-Nation og spar 40 %

Hvis du vil forkæle din bil – og dig selv – lidt ekstra, så vælg ‘fuldpakken’ hos Auto-Nation i Kolding, der inkluderer rengøring både indvendigt og udvendigt samt glanspolering til en favorabel pris.

Her kommer hele bilen under kyndig rengøring – selv motorrummet får en grundig tur. Derudover vil de blandt andet fjerne flyverust og udbedre mindre ridser i lakken. Normalprisen for fuldpakken er 2.995 kroner, men netop nu sparer du 1.198,- og får en skinnende ren bil for kun 1.797 kroner. 

Lyder det som noget for din bil? Så kontakt Auto-Nation i dag på tlf. 91 85 41 58.