Skip to main content
27. juni 2024

Sommerkoncert med Fredericia Musicalteater og Slesvigske Musikkorps på Koldinghus

Fredericia Musicalteater og Slesvigske Musikkorps giver sommerkoncert i slotsgården på Koldinghus 4. juli med sangerne og musicalkunstnerne Christina Elisabeth Mørkøre og Diluckshan Jeyaratna som solister.

Af: Kongernes Samling | Foto: Knud Erik Madsen
PRESSEMEDDELELSE

Koldinghus tilbyder 4. juli en helt særlig musikalsk oplevelse i slottets gamle gård. Det sker, når Slesvigske Musikkorps (SMUK) og Fredericia Musicalteater i selskab med solisterne Christina Elisabeth Mørkøre og Diluckshan Jeyaratnam inviterer til sommerkoncert.

Christina Elisabeth Mørkøre er musicalkunstner og sanger. Hun har haft et væld af roller i en perlerække af musicals og kan også opleves som ”Hildigunn” i DR-serien ”Orkestret”. Diluckshan Jeyaratnam er ligeledes kendt fra den danske musicalscene og har blandt andet en bærende rolle i Fredericia Musicalteaters opsætning af den globale musicalsucces ”Wicked”.

Eftermiddagens program i Slotsgården vil bl.a. indeholde hits fra musicalscenen, danske sommersange og en række sommerarrangementer med Slesvigske Musikkorps.

Koncerten ledes af Slesvigske Musikkorps dirigent Stig Mærsk.

PRAKTISK INFO

Hvornår: Torsdag 4. juli, kl. 16.00-17.30. Koncerten er uden pause.
Hvor: Koldinghus, Slotsgården
Pris: 150 kr. | 50 kr. for årskortholdere og medlemmer af Erhvervsklubben Kongernes Samling
Billet købes på Koldinghus’ hjemmeside: https://www.kongernessamling.dk/koldinghus/post/sommerkoncert-med-smuk-og-fredericia-musicalteater/