Skip to main content
14. juni 2024

Seest boldklub vinder sponsorat på 10.000 kroner

Boxit’s nye koncept til at støtte lokale ildsjæle har netop uddelt et sponsorat på 10.000 kroner til Seest boldklub. Pengene skal gå til flere gode oplevelser for fodboldpigerne.

Af: Boxit | Foto: Boxit
PRESSEMEDDELELSE

Boxit gik i starten af året i luften med et nyt koncept for at tildele støtte til lokale foreninger, sportsklubber og ildsjæle. I Kolding har virksomheden netop uddelt 10.000 kroner til Seest boldklub, der vil bruge den tildelte støtte på at nyt fritidstøj og flere gode fodboldoplevelser for pigerne i klubben, der er i aldersgruppen 9-12 år.

Der er stor opbakning til Seest boldklub, som har været nødt til at slå tre årgange sammen – med de fordele og ulemper det giver. Klubben modtager desuden flere nye medlemmer, som kommer langvejs fra, og har generelt gennemgået en periode med stor interesse i lokalområdet.

Andenpladsen på 5000 kroner gik til KFUM’s sociale værested for børn og unge Gademix.

Andenpladsen gik til Gademix. Foto: Boxit.

Boxit har udvalgt de nominerede blandt de ansøgninger, der er kommet ind, og de nominerede har efterfølgende selv været ude at påvirke deres organisation og støtter til at stemme på dem på Boxits hjemmeside, hvor der allerede nu er åbnet for ansøgninger til 2025.