Skip to main content
27. maj 2024

Ovethi – Dansk Dæk Service bliver ny distributør af Viking dæk i Danmark

Igennem mere end 30 år har Ovethi – Dansk Dæk Service samarbejdet med Continental-koncernen. Samarbejdet fortsætter mellem to de virksomheder, men i løbet af 2024 vil Gislaved blive erstattet af Viking i Ovethis produktsortiment.

Af: Viktor Bork | Foto: Ovethi – Dansk Dæk Service

Continental er anerkendt som en af verdens førende dækproducenter, og koncernens massive investeringer i forskning, teknologi og udvikling gennemsyrer alle producentens dækmærker, der foruden deres eget brand også omfatter Barum, Gislaved og Viking.

Takket være samarbejdet mellem Continental-koncernen som producent og Ovethi – Dansk Dæk Service som distributør har du igennem de seneste 30 år kunnet få Gislaved-dæk hos danske forhandlere, men nu er en ændring på vej.

Samarbejdet mellem de to virksomheder fortsætter ufortrødent, men i løbet af 2024 vil Gislaved blive erstattet af Viking i Ovethis produktsortiment.

Viking er et af markedets stærkeste dæk til personbiler, SUV’er og varevogne. Og vi har gode erfaringer med Continental-koncernens professionelle og engagerede support til hele værdikæden, både når det drejer sig om forsyningssikkerhed, viden og support. Så vi ser meget frem til at levere og supportere Viking-dæk til det danske marked, siger salgschef Mogens Petersen fra A/S Ovethi – Dansk Dæk Service.

Stærkt brand – stærkt samarbejde

Viking tager afsæt i Continental-koncernens mangeårige arbejde og udvikling på lange stræk, og dækket deler teknologi og egenskaber med Gislaved.

Dækproducenten er oprindeligt et norsk mærke, men fabrikken blev for flere år siden opkøbt af den tyske Continental-koncern. I dag er det en del af dækgigantens enorme produktionsfaciliteter, der producerer kvalitetsdæk til alle bil- og vogntyper.

Selv ser Continental-koncernen også med positive briller på det fortsatte samarbejde:

Vi er rigtig glade for at fortsætte samarbejdet med Ovethi. De kender kravene såvel fra forhandlerne og de professionelle brugere som de private forbrugere. Og med Vikings produktsortiment, der både omfatter sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk, er vi sikre på, at markedet vil kvittere positivt, når Ovethi for alvor gør Viking-mærket kendt i Danmark, siger adm. direktør Georg Nielsen fra Continental Dæk Danmark A/S.

Viking-dæk tilbydes allerede nu på Ovethis salgs- og bestillingsplatforme, og i den kommende tid vil forhandlere få nærmere information om dækkenes egenskaber og fordele.

Du kan læse mere om samarbejdet her.