Skip to main content
6. september 2023

Nybolig opruster inden for projektsalg i Trekantområdet

Med projektudviklingskonceptet Nybolig Development, går Nybolig nu målrettet ind i markedet for projektsalg.

Af: Isabella Ravn | Foto:

PRESSEMEDDELELSE FRA NYBOLIG

Med projektudviklingskonceptet Nybolig Development, går Nybolig nu målrettet ind i markedet for projektsalg. Hans Henrik Lauritsen fra Nybolig Development Trekantområdet ser frem til at kunne tilbyde ejendomsudviklere og bygherrer med fokus på Trekantområdet, en mere fokuseret indsats.

Flere Nybolig-forretninger i Trekantområdet har igennem flere år rådgivet ejendomsudviklere og bygherrer om konceptualisering, udvikling og afsætning af projektboliger. For at imødekomme stigende efterspørgsel på mæglernes rådgivningskompetencer, øger Nybolig imidlertid nu sit fokus markant på projektsalg og rådgivning. Det sker ved at samle alle Nyboligs aktiviteter på området under forretningsbenet Nybolig Development.

Stadig flere ejendomsudviklere og bygherrer har fået øjnene op for den værdi, som vores specialiserede projektmæglere kan tilføre deres projekter. Derfor opretter vi nu Nybolig Development som et selvstændigt forretningsben. Det skal give endnu flere udviklere optimale betingelser for at ramme helt rigtigt med deres projekter fra starten, siger Tina Hedegaard, der er forretningsdirektør i Nykredit Mægler, som er hovedkontor for Nybolig.

Under navnet Nybolig Development Trekantområdet åbner Nybolig i den forbindelse nu et specialiseret projektsalgskontor på tværs af de tre forretninger Nybolig Kolding, Nybolig Vejle og Nybolig Børkop & Brejning. I spidsen for kontoret står de erfarne mæglere Glenn Gadegaard, Charlotte Krintel, Frank Bruun og Hans Henrik Lauritsen, som alle fire ser frem til fremover at skulle arbejde tæt sammen om at rådgive ejendomsudviklere og bygherrer med fokus på Trekantområdet.

Udviklernes behov er ofte ret forskellige. Mens nogle for eksempel primært har behov for at få tryktestet deres idéer, har andre brug for hjælp til kontakten med de lokale myndigheder og sparring omkring alt fra lokalplaner og plantegninger til indretning og prissætning. Ifølge Hans Henrik Lauritsen har en tæt kontakt til køberne i markedet samtidig stor værdi, når boligerne skal sættes til salg eller lejes ud, hvilket alt sammen er med til at styrke det samlede projekt.

Med Nybolig Development Trekantområdet cementerer vi nu det i forvejen gode samarbejde på tværs af vores tre forretninger. Alle kommer vi med mange års erfaring fra branchen og har tæt kontakt til kunderne i markedet. Blandt andet derfor oplever vi lige nu stor efterspørgsel fra udviklere med fokus på Trekantområdet. Og med vores stærkt lokalkendskab står vi rigtig godt rustet til at hjælpe dem med at optimere værdien af deres projekter. Lige fra den første blyantstreg til boligerne skal sælges eller lejes ud, siger Hans Henrik Lauritsen.

Nybolig Development understøttes af Nykredit Mægler, og dækker hele landet med 16 specialiserede projektsalgsforretninger, der alle samarbejder tæt med lokale mæglere fra Nyboligs mere end 220 filialer. Læs mere om Nybolig Development Trekantområdet her.

Under navnet Nybolig Development Trekantområdet åbner Nybolig et specialiseret projektsalgskontor på tværs af de tre forretninger i Kolding, Vejle og Børkop & Brejning. Foto: PR.