Skip to main content
7. december 2022

Mangler du stadig at få skiftet til vinterdæk? Så kan Ovethi hjælpe

Med natlige temperaturer under frysepunktet er det nu blevet vinter. Har du endnu ikke fået skiftet til vinterdæk, er det derfor tiden.

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Vi har haft et lunt efterår i år. Men med natlige temperaturer under frysepunktet er det nu blevet vinter. Har du ikke fået skiftet til vinterdæk endnu, er det derfor tiden. Hos Ovethi A/S står de klar til at hjælpe dig.

Mangler du nye vinterdæk til din bil, rådgiver de dig naturligvis også gerne i forhold til din bil og dit kørselsbehov. På dæk.dk finder du altid et stort udvalg af dæk og fælge til din bil.

Her kan du blandt andet indtaste dimensioner og ønsker, og så finder søgemaskinen de rigtige til dit behov. Er du i tvivl, eller har du brug for rådgivning? Så ring til Ovethi på tlf. 63 173 110. Du bestemmer selv, om du vil have dækkene leveret hjemme eller i en af deres afdelinger. De hjælper også gerne med montering, afbalancering osv.

Sikkerheden påvirkes af kulden

Vinterdækkene skal på bilen, fordi de er sikrest at køre på i vinterhalvåret. Vinterdæk er fremstillet med silikaprodukter og/ eller naturgummi, hvilket betyder, at de bevarer smidigheden – selv under meget lave temperaturer. Derved både bremser og styrer de perfekt.

Du kan dog ikke køre på vinterdæk hele året rundt, da de ikke kan tåle de høje vejtemperaturer, der kommer om sommeren. Ved høje temperaturer vil vinterdækkene blive hårde i gummiet, og bremseeffekten vil derfor være kraftigt nedsat.