Skip to main content
17. april 2023

Lokal festival udsolgt på 45 minutter

Blue Bridge Festival i Sønder Bjert er igennem de seneste par år steget i popularitet, og i år kunne man melde udsolgt på 45 minutter.

Af: Viktor Bork | Foto:

Den lokale Blue Bridge Festival i Sønder Bjert er igennem de seneste par år steget kraftigt i popularitet, og i år kunne man melde udsolgt efter 45 minutter.

På blot 45 minutter blev 2000 billetter revet væk til den lokale Blue Bridge Festival i Sønder Bjert. I år finder festivalen sted d. 12. august, og navne som Hugorm, Oh Land og Peter Sommer vil lægge vejen forbi. Udover de prominente navne vil en række lokale kunsterne også være at finde på plakaten – og det er ikke helt tilfældigt.

Hele omdrejningspunktet for festivalen er nemlig lokalsamfundet, og det var også med lokale kunstnere, at det hele begyndte tilbage i 2016. Her inviterede den almennyttige forening Blue Bridge for første gang til festival på Stenderuphalvøen.

Selvom muligheden for en udvidelse af festivalen umiddelbart skulle være nærliggende, er det dog ikke noget festivalarrangørerne har i støbeskeen. Ambitionen er ikke at lave en omsiggribende festival, men i stedet at bibeholde den intime stemning, der siden 2016 har kendetegnet festivalen.