Skip to main content
29. april 2024

Konvertering af Uno-X i Kolding markeres med åbningstilbud

I slutningen af 2022 blev det meldt ud, at når Reitan Convenience Danmarks aftale med DCC Energy (Shell) udløber, vil Uno-X overtage 57 stationer landet over. Nu er Uno-X flyttet ind i Kolding, hvilket bliver markeret med fejring af åbningen tirsdag den 30. april.

Af: Uno-X | Foto: Uno-X

Bilister i Kolding vil nu opleve nye farver og logo, når de skal tanke eller vaske deres bil. Det sker, da Uno-X har overtaget den tidligere Shell-station på Hylkedalsvej 2 i Kolding.

Åbningen af de nye stationer markeres med en prisrabat mellem kl. 15-18, hvor bilister vil få en krones rabat på brændstof på åbningsdagen tirsdag den 30. april. Yderligere vil bilister på åbningsdagen få 50 % på enkeltvaske i vaskehallen og i 14 dage frem.

“Vi ser frem til at indvie endnu en ny Uno-X station i Kolding. I den forbindelse tilbyder vi igen attraktive åbningstilbud til bilister i Kolding og omegn. Som bilist kan man altid forvente at blive mødt af en velholdt station udstyret med det seneste inden for teknologi. Skulle der opstå behov for assistance, så er vores team altid indenfor rækkevidde på telefonen,” siger Ivan Milther, distriktspartner hos Uno-X Mobility.

Udvidelse af Uno-X-netværket

Uno-X er en del af Reitan Retail, og er begyndt at samle hele forretningen Uno-X under ét brand, der kommer til at dække over stationer til både privatbiler og tung trafik.

Med udvidelsen af de 57 nye stationer udvider selskabet sit netværk fra 222 stationer til i alt 279 stationer. Dette betydelige skridt fremad positionerer Uno-X som landets næststørste stationskæde. Konverteringerne af de nye stationer blev påbegyndt i starten af januar 2024 og forventes afsluttet før sommeren.

Claus Gottlieb, markedsdirektør i Uno-X Mobility, er glad for den nye station i Kolding:

”Vi glæder os til at byde vores kunder velkommen på den nye station på Hylkedalsvejs, hvor vores vigtigste opgave bliver at levere enkle løsninger, der gør det nemt at være kunde hos Uno-X. Uanset om vores kunder har brug for benzin, vask eller opladning, vil Uno-X være med til at udvikle fremtidens mobilitet.”

Eksisterende kunderelaterede ydelser består

Uno-X bekræfter også, at vaskenøglen stadig kan bruges i vaskehallen, og at Shell Card Erhverv/Q8 Erhvervskort fortsat vil blive accepteret på stationen. På den måde sikres det, at eksisterende serviceydelser stadig kan benyttes og være tilgængelige for kunderne.

Om Uno-X Mobility

Uno-X er en del af Reitan Retail, der er et samlet energiselskab i Danmark og Norge. I Danmark dækker Uno-X snart mere end 280 stationer, som henvender sig primært til privat- samt mindre erhvervskunder og mere end 80 dedikerede truckstationer til lastbiler. Derudover tilbyder Uno-X hjemmeleverancer til Erhverv, Landbrug og fyringsolie til private. Alt sammen forenet af den store dedikation til at yde den bedste kundeoplevelse. Uno-X mission er at udvikle og fremme løsninger til fremtidens mobilitet bl.a. ved etablering af lynladere på Reitan lokationer.