Skip to main content
10. april 2024

Kom til dansedage hos Dance Studie v/Majken Hauge i april

I Dance Studie v/Majken Hauge tilbyder de dans for alle niveauer. Nu har du chancen for at deltage i deres arrangementer i april!

Af: Andreas Hjort | Foto: Unsplash

Ønsker du, at dit barn skal fordybe sig i glæden ved dans og bevægelse til tonerne af MGP- og Ramasjanghits, eller går din teenager og drømmer om at mestre alle de populære TikTok danse? Så er dette en oplagt mulighed for dig.

Hos Dance Studie v/Majken Hauge kan alle danseglade mennesker i alle aldre og på alle niveauer få professionel danseundervisning.

Dansedage

I løbet af april afholder de en række dansedage for børn i flere aldersgrupper. Der vil være forskellige instruktører, som vil undervise i forskellige stilarter.

Dans er godt for børn, fordi det styrker den motoriske balance samtidig med at børnene lærer deres krop at kende. På børneholdende indøves mindre kombinationer ad gangen, mens de har det sjovt til musik og med rytmik.

De tre dansedage i april er:

  • Den 13. april 7-10 år
  • Den 14. april 11-14 år
  • Den 20. april 15+ år

Pris for deltagelse er 275,-. Alle er velkomne uanset erfaring.

Hvis du drømmer om at mestre kunsten at twerke, så afholder de udover de tre dansedage en særlig twerkshop med Katisha den 27. april. Denne workshop er for deltagere på 15+ år.

Du kan læse mere om de forskellige events, som Dance Studie udbyder her.

Så få pudset dine dansesko og kom med til dansedag eller twerkshop hos Dance Studie.