Skip to main content
1. november 2023

Kirppu Kolding fejrer 7 år med genbrug og loppekærlighed

Kirppu Kolding er stolt af at annoncere fejringen af sin 7-års fødselsdag, der skal markeres med gratis fadøl og sodavand til de besøgende.

Af: Viktor Bork | Foto:

PRESSEMEDDELELSE FRA KIRPPU APS

Kirppu Kolding er stolt af at annoncere fejringen af sin 7-års fødselsdag. Denne milepæl markerer ikke blot en årrække for butikken, men også Kirppu-kædens fortsatte succes og vækst som en ledestjerne for genbrug og bæredygtighed.

Festlighederne finder sted på Kirppu Kolding, Skovvangen 51-53, lørdag den 4. november fra kl. 10:00 til 17:00. Alle er velkomne til at deltage i fejringen, som byder på gratis fadøl og sodavand til de besøgende. Loppen Louie, kædens maskot, vil også være til stede og forkæle børnene med slikkepinde og Kirppu balloner.

Den 4. november markerer starten på en fantastisk tilbudsfest, der varer hele weekenden. Standleje vil være nedsat, så alle har mulighed for at blive en del af genbrugsfællesskabte.

Kirppu Kolding, som var den 9. butik i Kirppu-kæden ved åbningen, har været vidne til en imponerende vækst. I dag har Kirppu-kæden hele 25 butikker og fortsætter med at sprede budskabet om genbrug og bæredygtighed over hele Danmark.

Butikschefen, Sandra Jørgensen, siger: Det har været en utrolig rejse for Kirppu Kolding, og vi er ydmyge og taknemmelige for den stærke støtte fra vores kunder og det lokale samfund. Vi har set en betydelig stigning i antallet af besøgende i løbet af det sidste år, hvilket vidner om en øget opmærksomhed på bæredygtighed og genbrug. Vi vil gerne fejre denne succes og byde vores kunder velkommen til en sjov og festlig dag den 4. november.

Kirppu-kæden som helhed har oplevet en øget interesse for genbrug i de seneste år, og Kirppu Kolding har set en imponerende stigning på 13% i antallet af kunder siden sidste år. Dette afspejler det stigende ønske fra forbrugerne om at gøre en positiv indvirkning på miljøet ved at omfavne genbrug og bæredygtige shoppingvaner.

En af disse kunder, der virkelig har taget genbrug til sig, der efter 5 år stadig er lige begejstret for “Katjiing”-lyden, når en kunde finder et skat på hendes stande. Helle har haft en fast stand i butikken siden august 2018 og kan uden tvivl kaldes en ægte Kirppu Loppe.

Helle er en af de kunder, der virkelig forstår vigtigheden af genbrug og bæredygtighed. Hun mener, at det er afgørende at genbruge tingene i stedet for blot at smide dem ud, når de stadig kan få nyt liv et andet sted. Hun lever efter samme princip, når det kommer til at købe nye ting til sig selv. Helle bruger ofte de Kirppupenge, hun tjener fra sin stand, til at erhverve sig fantastiske loppefund, som hun selv kan få glæde af. På den måde fuldender hun genbrugscirklen og er med til at bevise, at genbrug er mere end blot en livsstil – det er en måde at forny sig selv og sit hjem på, samtidig med at man tager vare på vores planet.

Kom og fejr sammen med Kirppu Kolding den 4. november, når butikken fejrer 7 år med genbrug, loppefællesskab og en stærk forpligtelse til at beskytte vores planet til gavn for kommende generationer