Skip to main content

Åbent hus hos Whisky.dk

Kom og vær med til en hyggelig dag hos Whisky.dk, når de lørdag den 6. april får besøg af Henrik fra Thornæs Destilleri, som kommer og fortæller om deres udvalg af gin og whisky.

Af: Sofie Hansen | Foto: Whisky.dk

Kom og vær med til en spændende dag hos Whisky.dk, når de lørdag den 6. april fra kl. 10.00-15.00 får besøg af Henrik fra Thornæs Destilleri.

Thornæs Danish Whisky, etableret i 2018, er et destilleri, der specialiserer sig i produktion og salg af whisky. Virksomheden whisky-rejse begyndte i Skotland, hvor de opsamlede værdifuld viden om whiskyproduktion, som de tog med hjem og startede Thornæs Destilleri. Udover deres udvalg af whisky, tilbyder destilleriet også en række ginvarianter, hvor der lægges vægt på gode råvarer og internationalt knowhow.

Ved åbent hus-arrangementet vil Henrik være vært for smagsprøver af deres whisky og gin, så man kan prøve lidt er hvert.

Rammerne er sat for en hyggelig dag med dygtige whisky entusiaster, og med rig mulighed for at prøvesmage dansk produceret whisky og gin.

Lyder det som noget for dig? Du kan læse mere om åbent hus-arrangementet her.

Whiskymessen 2024 – Danmarks største whiskyevent

Den 2. marts 2024 kan du komme til Danmarks største whiskymesse i Kolding og smage dig igennem en verden af whisky.

Af: Anders Jørgensen | Foto: Whisky.dk

Whiskymessen finder sted i Sydbank Arena den 2. marts 2024, og det er Danmarks største messe indenfor whiskysmagning.

Det er 27. gang, at de to whiskyentusiaster Henrik Olsen og Ulrik Bertelsen, som også ejer Whisky.dk, afholder deres store whiskymesse.

Du kan som gæst forvente at møde whiskyimportører fra hele Danmark, du får dit eget whiskyglas ved ankomst, og du kan smage dig igennem en verden af forskellige whiskyer.

Du kan læse mere om messen her.