Skip to main content

Vildmedvin afholder vinsmagning – Kvinde kend din rødvin

Vildmedvin inviterer til et kvinde-arrangement, med vinsmagning.

Af: Shagina Sinnathurai | Foto: Vildmedvin

Torsdag d. 21. marts fra 19.00-21.30 har du mulighed for at deltage i et kvinde-arrangement, hvor der bliver smagt på rødvin. Der bliver sammensat en vinmenu, hvor der både kommer til at være forskellige præferencer og prisklasser. Udover den gode vin, har du mulighed for at opleve et godt grin og gode historier.

Billetten til dette arrangement koster 199,-/stk. og kan bestilles på tlf. 3137 9199 eller kolding@vildmedvin.dk

Vildmedvin afholder vinsmagning – Bobler

Vildmedvin inviterer til vinsmagning, med bobler, i Kolding.

Af: Shagina Sinnathurai | Foto: Vildmedvin

Torsdag d. 14. marts fra 19.00-21.30 har du mulighed for at smage bobler hos Vildmedvin, som er velegnet til mange forskellige retter – både i det søde og salte køkken.

Billetten koster 249,-/stk. og de kan bestilles på tlf. 3137 9199 eller kolding@vildmedvin.dk

Vildmedvin afholder vinsmagning – Ost & Vin

Vildmedvin inviterer til vinsmagning, med ost fra Arla Unika i Kolding.

Af: Shagina Sinnathurai | Foto: Vildmedvin

Torsdag d. 7. marts fra 19.00-21.30 har du mulighed for at opleve Vildmedvins populære smagning. Til dette arrangement får du muligheden, for at møde Eva fra Arla Unika, der på baggrund af sine kompetencer serverer et udvalg af lækre oste. Herudover sørger Rasmus med stor umage, for at sætte de mest velegnede vine til.

Man skal være hurtig for at sikre en billet, da dette er et populært arrangement. Billetten koster 399,-/stk. og de kan bestilles på tlf. 3137 9199 eller kolding@vildmedvin.dk

Bjert Gamle Brugs afholder vinsmagning

Vinspecialisten Bjert inviterer til vinsmagning med vine fra det italienske vinhus Marchesi di Antinori hos Bjert Gamle Brugs.

Af: Viktor Bork | Foto: Unsplash

Torsdag d. 29. februar kl. 19:00-21:00 har du mulighed for at komme til vinsmagning hos Bjert Gamle Brugs. Martin Kjær Frandsen fra H.J. Hansen Vin og Vinspecialisten Bjert inviterer nemlig til en herlig aften med vine fra det legendariske vinhus, Marchesi di Antinori, i den gamle brugs.

Anført af Martin vil du blive guidet igennem områderne og smage syv fantastiske vine fra det italienske vinhus, der i 26 generationer og gennem 630 år har produceret vin i absolut verdensklasse på egen vingård, hvor der tages højde for drue, jordbund samt vind og vejr, så vinene fremstår klassiske på hver sin måde.

Der vil både være mousserende, hvide, røde og dessertvine på programmet, og det er også muligt at tilkøbe en tapasanretning.

Læs mere og køb din billet til arrangementet her.

Vin for begyndere – og øvede

Kom til vinsmagning og optagelse af podcast – 2 retters menu, samt smagning af 8 forskellige vine fra Bourgogne og omegn.

Af: Anders Jørgensen | Foto: Pexels

En Aften med Vin, Mad og Podcastoptagelse.

Dyk ned i verdenen af vin med en smagning af 8 forskellige vine fra Bourgogne og omegn. Som en del af aftenen vil der blive optaget en podcast med fokus på vinene, hvor Jonas Landin og René Langdahl vil udforske emner som druesorter, vinområder, terroir, produktionsmetoder og meget mere.

Alt præsenteres på en letforståelig og underholdende måde, så alle kan være med. Der vil være masser af mulighed for spørgsmål og samtaler både under og efter optagelserne.

Menuen består af følgende: 

Forret:
Fransk løgsuppe med gruyère på crouton

Hovedret:
Boeuf bourguignon med knust kartoffel, tyttebær og gremolata

Vine:
8 forskellige vine fra det franske med udgangspunkt i Bourgogne