Skip to main content

Byt et fastelavnskostume

Skab glæde og spar penge: Giv dit fastelavnskostume væk eller find et nyt på Kolding Bibliotek.

Af: Anders Jørgensen | Foto: Unsplash

Har du fastelavnstøj og tilbehør liggende derhjemme, som andre måske kan få glæde af? Eller står du og mangler et fastelavnskostume, så er Kolding Bibliotek stedet du skal tage til.

Du kan bytte i hele bibliotekets åbningstid.

Det kan ikke garanteres at der er kostumer i alle størrelser men det er din chance for at skabe glæde for andre, eller du kan måske selv finde det helt rigtige kostume til dette års fastelavnsfest.

 

Sådan fungere det:

Aflever dit gamle kostume.
Har du kostumer fra tidligere år, som ligger og samler støv? Tag dem med til biblioteket og lad dem få nyt liv hos en anden.

Kostumet skal være i ok stand og være rent, når du afleverer det. Det er muligt både at aflevere hele kostumer og masker.

Find dit nye kostume.
Kig igennem det spændende udvalg af kostumer og tilbehør, som andre har indleveret.
Du kan være heldig at finde lige præcis det kostume, du har drømt om.

 

Peter Werner – Werner om dig

Er du til grin og latter, så tag ind og se Peter Werner’s nye one man show. Det bliver en hylende morsom aften.

Af: Anders Jørgensen | Foto: Unsplash

Nu er det endelig tid til Peter Werner’s debut One Man Show. På kun 7 år har han opnået utrolige bedrifter, herunder at vinde DM i stand-up i 2021, blive anerkendt som en af De Nye Håb ved Zulu Comedy Galla og imponere publikum på Bøgescenen i Skanderborg foran 40.000 mennesker.

Han har vist, at han er her for at blive, og nu er han klar med sit eget One Man Show, “Werner Om Dig”.

Peter siger: Hvis ikke publikum griner, så har jeg ikke gjort mit job godt nok. Grin må da være det absolut vigtigste for en komiker. Der er fart på og altid noget på spil, når jeg træder ind på scenen. Showet kommer ikke til at handle om en skid andet end sjov og ballade. Det bliver en sammensætning af impro, bandeord, mine sjoveste ting hidtil og helt nye fortællinger fra mit liv. Jeg har aldrig glædet mig til noget, som jeg glæder mig til det her!