Skip to main content

Fylke Festival 24

Generationer samles til en unik musikoplevelse på AMFISCENEN Kolding: Gør dig klar til en uforglemmelig aften med talentfulde musikere, lækker mad og god stemning.

Af: Anders Jørgensen | Foto: Pexels

Gør dig klar til en unik oplevelse på AMFISCENEN Kolding, hvor generationer forenes gennem fantastisk musik! Fylke Festival er ivrige efter at præsentere et imponerende lineup af talentfulde musikere, og vi opfordrer dig til at invitere venner og familie med.

Oplev en skøn blanding af gastronomi, musik og socialt samvær i Koldings smukkeste oase. Så kridt danseskoene og glæd dig til en uforglemmelig aften!

Program:

Kl. 16.30 – Dørene åbnes, og madboderne er klar.
Kl. 17.00 – DJ’en sætter gang i stemningen i spiseområdet.
Kl. 19.00 – Zar Paulo optræder.
Kl. 21.00 – Zaveus går på scenen.
Kl. 22.45 – Faustix leverer en spektakulær performance.
Kl. 00.00 – Tak for i aften.

Fallulah På Godset

Fallulah live: Oplev danmarks unikke stemme på tour – en aften med genreblandede hits og intime musik øjeblikke.

Af: Anders Jørgensen | Foto: Pexels

En af landets mest innovative og unikke stemmer drager ud på turné, og besøger Godset i Kolding.

Oplev en enestående koncert med Fallulah, hvor hendes genreblandede numre smelter sammen til en aften fyldt med musik, inklusive store fællessangsøjeblikke, rå energi, og smukke melodier, hvor musikken og Fallulah kommer helt tæt på.

Du vil opleve både hendes største hits og helt nye numre live på scenen, hvor Fallulah vil tage nogle af landets bedste kunstnere med sig på scenen.

Fallulah skaber et unikt rum med sin særegne musik og nærvær. Det er en oplevelse, der skal opleves live.

Koncert Med Pil på Godset

Pil live på Godset til marts! Oplev hendes dansksprogede pophits, inklusive ‘Dronning Af Månen’. Karrierekanon-vinder og DMA-nomineret!

Af: Anders Jørgensen | Foto: Pexels

Oplev den danske kunstner Pil live på Godset til marts. Pil skriver dansksprogede sange om de skæve følelser i et opløftende og legende popunivers.
Hun er for alvor ved at sætte sit navn fast på den danske musikscene, bl.a i sommeren 2021 vandt Pil DR Karrierekanonen, i 2022 blev Pil nomineret til årets nye navn ved Danish Music Awards (DMA).
I begyndelsen af 2023 udgav Pil singlen ’Dronning Af Månen’, singlen har været P3s undgåelige, været i top 15 på Spotify og top 5 på ’Airplay charten’.

Årets Fest

Tag danseskoene på og vær med til Årets Fest i Vonsild Hallen. Der bliver spillet festmusik og serveret mad fra Den Gyldne Hane.

Af: Anders Jørgensen | Foto: Unsplash

Årets fest i Vonsild Hallen – så er det tid til at komme ud og feste og tage venner og veninder med på dansegulvet. Gasbox spiller op til dans med numre fra Gasolin, mens festen senere slutter af med festligt musik af DJ:BA. Musikken, som spilles, er det som alle folk kan danse og hygge sig til. Maden leveres af restaurant Den Gyldne Hane.

Praktisk information

Dørene åbnes kl. 17:30, og maden serveres kl. 18:30.

Kold Festival i hele Kolding By

D. 1-3 februar lægger 16 kunstnere vejen forbi Kolding By til dette års Kold Festival, der bliver afholdt på ti forskellige lokationer.

Af: Anders Jørgensen | Foto: Unsplash

Oplev en masse fed musik til Kold Festival i Kolding By. Kold Festival slår dørene op til dette års festival d. 1-3 februar, hvor der bliver afholdt koncerter på ti forskellige lokationer rundt omkring i Kolding By med 16 forskellige bands. De forskellige koncerter er indenfor en lang række af forskellige genrer, dette er bl.a. jazz, pop, R&B, elektronisk/dance samt rap. Festivalen er drevet af MusikKolding og flere forskellige lokale samarbejdspartnere.

Praktisk information

Da koncerterne spilles på forskellige lokationer og dage, er det vigtigt at læse om programmet på Kold Festivals hjemmeside .