Skip to main content

Bjert Gamle Brugs inviterer til koncert m. Simon & Garfunkel Tribute Duo

Er du fan af Simon & Garfunkel? Så bør du absolut ikke gå glip af denne fantastiske begivenhed, som er helt gratis!

Af: Andreas Hjort | Foto: Unsplash

Den 13. april åbner Bjert Gamle Brugs dørene for Simon & Garfunkel Tribute Duo, som lover at bringe masser af hygge, skøn musik og nostalgi med sig, når de optræder med alle de tidløse hits fra det legendariske band.

Helge og Kasper Leonhardt vil tage publikum med på en følelsesladet og autentisk rejse tilbage i tiden, mens de genskaber den glæde og stemning, som sange som “Bridge over Troubled Water” og “Mrs. Robinson” har skabt gennem årtier.

Hvis du ikke vil gå glip af denne hyldest til duoens ikoniske sange, så sæt kryds i kalenderen med det samme!

Du kan læse mere om begivenheden her.

Fallulah På Godset

Fallulah live: Oplev danmarks unikke stemme på tour – en aften med genreblandede hits og intime musik øjeblikke.

Af: Anders Jørgensen | Foto: Pexels

En af landets mest innovative og unikke stemmer drager ud på turné, og besøger Godset i Kolding.

Oplev en enestående koncert med Fallulah, hvor hendes genreblandede numre smelter sammen til en aften fyldt med musik, inklusive store fællessangsøjeblikke, rå energi, og smukke melodier, hvor musikken og Fallulah kommer helt tæt på.

Du vil opleve både hendes største hits og helt nye numre live på scenen, hvor Fallulah vil tage nogle af landets bedste kunstnere med sig på scenen.

Fallulah skaber et unikt rum med sin særegne musik og nærvær. Det er en oplevelse, der skal opleves live.

Koncert Med Pil på Godset

Pil live på Godset til marts! Oplev hendes dansksprogede pophits, inklusive ‘Dronning Af Månen’. Karrierekanon-vinder og DMA-nomineret!

Af: Anders Jørgensen | Foto: Pexels

Oplev den danske kunstner Pil live på Godset til marts. Pil skriver dansksprogede sange om de skæve følelser i et opløftende og legende popunivers.
Hun er for alvor ved at sætte sit navn fast på den danske musikscene, bl.a i sommeren 2021 vandt Pil DR Karrierekanonen, i 2022 blev Pil nomineret til årets nye navn ved Danish Music Awards (DMA).
I begyndelsen af 2023 udgav Pil singlen ’Dronning Af Månen’, singlen har været P3s undgåelige, været i top 15 på Spotify og top 5 på ’Airplay charten’.

Kold Festival i hele Kolding By

D. 1-3 februar lægger 16 kunstnere vejen forbi Kolding By til dette års Kold Festival, der bliver afholdt på ti forskellige lokationer.

Af: Anders Jørgensen | Foto: Unsplash

Oplev en masse fed musik til Kold Festival i Kolding By. Kold Festival slår dørene op til dette års festival d. 1-3 februar, hvor der bliver afholdt koncerter på ti forskellige lokationer rundt omkring i Kolding By med 16 forskellige bands. De forskellige koncerter er indenfor en lang række af forskellige genrer, dette er bl.a. jazz, pop, R&B, elektronisk/dance samt rap. Festivalen er drevet af MusikKolding og flere forskellige lokale samarbejdspartnere.

Praktisk information

Da koncerterne spilles på forskellige lokationer og dage, er det vigtigt at læse om programmet på Kold Festivals hjemmeside .