Skip to main content
24. november 2022

Ilva rykker ind i Kolding Storcenter

Når Kolding Storcenter fra år 2024 udvider, bliver det i selskab med boligkæden Ilva, som har valgt at leje sig ind i de nye lokaler.

Af: Viktor Bork | Foto:

Når Kolding Storcenter fra år 2024 udvider, bliver det i selskab med boligkæden Ilva. Sammen med Leos Legeland har Ilva nemlig valgt at leje sig ind i de nye lokaler.

Fra år 2024 bliver det muligt at gå på jagt efter nye møbler, hvis man aflægger Kolding Storcenter et visit. Som noget helt nyt åbner møbelkæden nemlig en spritny butik i et 3400 kvadratmeter stort lokale. Det er dog ikke det eneste, der er helt nyt. Den kommende butik i Kolding Storcenter bliver nemlig den første af sin slags, da det er første gang, at der åbner en Ilva-butik i et storcenter.

Direktør Martin Hallund har store forventninger til det nye koncept, som markerer en milepæl i virksomhedens historie. Den nye butik kommer nemlig til at have endnu større fokus på sortimentet og præsentationen af disse. Dette skyldes, at de ser en mulighed for at få fat i de kunder, som bruger centeret til andre formål.

Åbningen af den nye butik i Kolding Storcenter betyder dog samtidigt også, at Ilvas eksisterende butik på Vejlevej lukker. Den nuværende butik kommer dog til at have åbnet, indtil den nye står klar engang i foråret 2024