Skip to main content
30. oktober 2023

Grov vold og afgivelse af varselsskud i Kolding

Lørdag aften trængte en mand ind på en privatadresse på Ådalsvej i Kolding. Situationen udviklede sig voldeligt.

Af: Marie Daugbjerg | Foto:

PRESSEMEDDELELSE FRA SYDØSTJYLLANDS POLITI

Gerningsmanden er anholdt og fremstilles i grundlovsforhør.

Sydøstjyllands Politi modtog lørdag aften omkring kl. 19 en anmeldelse om, at en mand var trængt ind til et ældre ægtepar på en privatadresse på Ådalsvej i Kolding. Situationen udviklede sig voldeligt og manden, der er 42 år, tildelte husets mandlige beboer flere slag, herunder slag med et redskab.

Ved patruljens ankomst til stedet blev gerningsmanden truffet ikke langt derfra, hvor han løb frem mod patruljen, mens han truede med et kraftigt haveredskab. Han blev anråbt af patruljen, men løb truende mod nogle tilstedeværende borgere. Politiet afgav varselsskud for at afværge angrebet og eksponerede efterfølgende gerningsmanden med peberspray, således at anholdelsen af gerningsmanden kunne gennemføres forsvarligt.

Det er umiddelbart politiets opfattelse, at der ikke er en relation mellem gerningsmanden og ofret, og at der er tale om et isoleret tilfælde.

Gerningsmanden har ikke en af politiet kendt adresse og det kan derfor ikke oplyses, hvor han bor eller er fra.

Den 42-årige mand fremstilles i grundlovsforhør i Kolding i dag kl. 13.30.

Af hensyn til den aktuelle efterforskning kan Sydøstjyllands Politi ikke på nuværende tidspunkt dele yderligere oplysninger med offentligheden.