Skip to main content
10. april 2024

Forældre øremærker børnepengene: Det er blevet stor shoppedag i Kolding

Den dag, hvor børnepengene tikker ind, fordobles salget hos Børneloppen i Kolding. Her oplever man, at forældre i stigende grad øremærker børnepengene til bestemte indkøb til deres børn.

Af: Børneloppen | Foto: Børneloppen
PRESSEMEDDELELSE

Den 19. april bliver der særligt travlt i Børneloppen i Kolding. Det er nemlig den dag, hvor børnepengene ryger ind på kontoen, og det giver omtrent en fordobling af salget i forhold til en normal lønningsdag i den lokale Børneloppen.

Det er tydeligt hos os, at forældre i dag i stigende grad sætter deres børnepenge til side til bestemte investeringer til børnene. De dage, hvor børnepengene kommer ind på kontoen, har vi ekstraordinært travlt i butikken. Det er fire gange årligt, der falder omkring sæsonskifte, så det er også oplagt, at det skal skiftes ud i nogle størrelser i børnenes tøjskabe, siger Nora Dammann, der er indehaver af Børneloppen i Kolding.

 Børnepengene kommer fire gange årligt omkring den 20. i henholdsvis januar, april, juli og oktober. Ikke nok med at salget her stiger til omtrent det dobbelte, så har Børneloppen oplevet en stigning på børnepengedagene i 2023 på 39 procent i forhold til 2022.

Bobler, pænt tøj og udvidet åbningstid

Grundet den store shoppetrang har man hos Børneloppen valgt at gøre noget ud af børnepengedagene med udvidet åbningstid og lidt bobler til de shoppende forældre.

Normalvis lukker vi butikken klokken seks, men de dage, der kommer børnepenge, udvider vi åbningstiden til 20.30. Det er ikke bare fordi, vi har travlt de dage – det har udviklet sig til et helt arrangement, hvor vi gør lidt ekstra for kunderne og serverer en snack eller holder en konkurrence og skaber lidt hygge, siger Nora Dammann.

Fredag den 19. april holder Børneloppen i Kolding Late Night Shopping og forlænger åbningstiden til kl. 20.30.

Børnepengedagene falder sammen med sæsonskifte, og derfor er der ofte brug for nyt i garderoben i henholdsvis januar, april, juli og oktober. Foto: Børneloppen

Fakta:

Børneloppen er en landsdækkende kæde af loppesupermarkeder, hvor private kan sælge og købe alt til børn – tøj, legetøj, barnevogne, ventetøj og meget mere. Børneloppen gør det sjovt og overskueligt at shoppe og sælge genbrug til børn. Læs mere på www.boerneloppen.dk