Skip to main content
12. maj 2023

Fjernvarmearbejde: sådan vil det påvirke trafikken

I den kommende tid skal du væbne dig med tålmodighed, når du begiver dig ud i trafikken som bilist på Lyshøj Allé i Kolding.

Af: Isabella Ravn | Foto:

I den kommende tid skal du væbne dig med tålmodighed, når du begiver dig ud i trafikken som bilist på Lyshøj Allé i Kolding.  

Fjernvarmenettet i Kolding skal vedligeholdes, så alle kan nyde godt af varmt vand under bruseren og varme i radiatorerne igen til vinter. Men det betyder også, at TVIS, der står for arbejdet, bliver nødt til at forstyrre trafikken på Lyshøj Allé i maj, juni og juli. 

Nærmere bestemt er det strækningen mellem Fjordvej og Skolebakken, der i perioden fra den 15. maj til den 14. juli vil være helt eller delvist lukket. 

For bilister 

I det meste af tidsrummet vil den ene kørebane være lukket af, og bilister bliver ført igennem på skift ved hjælp af to midlertidige lysreguleringer. D. 8.-15. juni bliver begge kørebaner dog lukket af på alle hverdage mellem kl. 09.00 og 18.00, så man her er nødsaget til at køre via Skolebakken, Nørre Bjertvej og Fynsvej. 

For fodgængere og cyklister 

Fodgængere og cyklister får ingen problemer på strækningen – de kan i hele perioden passere frit. Der vil desuden blive etableret et midlertidigt forgængeroverfelt. 

For bussen 

Busstoppestederne på strækningen bruges ikke i perioden, og i den ene uge, hvor begge kørebaner lukkes ned, vil bussen køre af en alternativ rute. Find flere informationer på Sydtrafiks hjemmeside eller på Rejseplanen.