Skip to main content
2. juli 2024

Få ryddet ud i børnetøjet – lad Børnestanden Kolding stå for salget

Vil du tjene penge på dit brugte børnetøj uden besvær? Book en kommissionsstand ved Børnestanden Kolding og lad dem stå for salget.

Af: Josefine Lilja | Foto: Pexels

Har du massere børnetøj liggende, der ikke længere bliver brugt? Men mangler overskuddet til at sælge ud af det? Børnestanden Kolding tilbyder nu kommissionsstande, hvor de står for al arbejde og salg. Det eneste, du skal gøre, er at indlevere det brugte børnetøj hos dem.

Børnestanden sørger for at prissætte tøjet, ordne og vedligeholde standen. Når standen udløber, får du udbetalt 50 procent af overskuddet fra salget.

Der er begrænset antal kommissionsstande i udbud, og det er derfor med at være hurtigt, hvis du vil booke en.

Læs mere om kommissionssalg her.

Andre tilbud fra Børnestanden

Hos Børnestanden er det også muligt at leje en stand på ugebasis. En stand koster 125 kroner pr. uge eller 400 kroner for fire uger, og derudover trækkes 15% fra salget i kommission.

På standen kan du sælge alt indenfor børneting. Det kan være udstyr, møbler, legetøj, tøj og meget andet til børn i alderen 0-16 år. Der er også en afdeling for voksne, 2NDBest, hvor du kan købe og sælge alt fra tøj og sko til interiør, parfumer og ting til gravide og ammende.

Som udgangspunktet står du selv for at holde din lejede stand pæn og præsentabel, men hjælp til dette kan tilkøbes.

Læs mere om Børnestanden og book din stand her.