Skip to main content
27. juni 2024

Donslund Vine søger en elev med speciale i vin og spiritus

Donslund Vine søger en elev med speciale i vin og spiritus til en to-årig detailhandelsuddannelse. Er det dig?

Af: Andreas Hjort | Foto: Donslund Vine

Donslund Vine, en charmerende specialforretning i Christiansfeld, tilbyder et bredt udvalg af lækre vine, kvalitetsrig spiritus, te, kaffe, ost, tapas, chokolader og andre delikatesser. Butikken er en af områdets største og hyggeligste, og lige nu søger de en elev med speciale i vin og spiritus.

Få en god start på karrieren

De tilbyder en to-årig detailhandelsuddannelse med fokus på vin, herunder skoleophold på Mommark Business College Syd, løn, et kreativt arbejdsmiljø, deltagelse i smagninger og en solid start på din karriere.

De forventer, at du er eller snart fylder 18 år, gerne har kørekort, er udadvendt, glad for kundekontakt og en god kollega. Du skal have gennemført en EUD, EUD eller HHX uddannelse. Har du en studentereksamen, skal den være suppleret med en EUD-student, som tager fem uger. Er du over 25 år og opfylder kravene, kræves en realkompencevurdering, som IBC kan foretage for dig.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Charlotte Donslund på 74 56 03 00. Er du interesseret, kan du sende en ansøgning til kontakt@donslundvine.dk.