Skip to main content
17. marts 2023

Dagens tip fra Edison: Sådan finder du det billigste elselskab

Synes du, det er svært at overskue, om dit elselskab giver dig den bedste pris? Edison giver dig her et let tip til at finde det billigste elselskab.

Af: Rikke Hansen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Synes du, det kan være svært at overskue, om dit elselskab giver dig den bedste pris? Edison giver dig her et let tip til at finde det billigste elselskab.  

Selvom energikrisen ikke er på sit højeste længere, har det seneste år lært os, hvor meget de svingende elpriser kan påvirke vores privatøkonomi og ikke mindst vaner. De høje elpriser har blandt andet fået os til at vaske tøj på de mærkeligste tidspunkter af døgnet, og vi har tjekket elpriserne på daglig basis.

Disse indsatser kan godt gøre en forskel på elregningen, men det er også værd at undersøge, hvor dit elselskab ligger prismæssigt i forhold til andre elselskaber. For måske der kan være mest at spare ved simpelthen at skifte elselskab.

Selvom det kan godt virke uoverskueligt at give sig i kast med at undersøge alle elselskaber og deres priser, er der faktisk en meget nem og simpel løsning.

Få overblik med et enkelt klik

Hvis du klikker ind på elpris.dk, kan du vælge dit postnummer og boligtype. Derefter trykker du blot på ”Find priser”, og så kan du se alle de elselskaber, der er tilgængelige i din kommune, og hvad de koster pr. kWh.

Elpris.dk er statens egen hjemmeside, og det er det nemmeste sted at få et overblik over, hvem der kan tilbyde dig den billigste strøm. Du kan desuden med det samme se en række informationer om hvert elselskab, såsom om de tilbyder vedvarende strøm, om de har en variabel eller fast pris på el, om det er med binding, og hvorvidt de har en abonnementsordning eller ej.

Du kan derfor nemt få et overblik over, om du er det rette sted, eller om det bedre kan betale sig for dig at skifte elselskab. 

Dette tip kommer fra elselskabet Edison. De leverer udelukkende grøn strøm hjem til dig, hvor end du bor i Danmark. Hvis du vil have flere gode råd til, hvordan du sparer på strømmen, kan du kontakte dem. Du kan læse meget mere om fordelene ved at være kunde ved Edison på deres hjemmeside.