Skip to main content
27. maj 2024

Compass Fairs ApS udvider med overtagelse af Kolding og Hedensted Messerne

Compass Fairs ApS, en førende arrangør af Bolig & Livsstilsmesser i mere end et kvart århundrede, er stolte over at annoncere den officielle overtagelse af boligmesserne i Kolding og Hedensted.

Af: Compass Fairs ApS | Foto: Compass Fairs ApS
PRESSEMEDDELELSE

Denne udvidelse styrker virksomhedens tilstedeværelse i Danmark og understreger deres forpligtelse til at levere førsteklasses messeoplevelser for både udstillere og besøgende.

Med mere end 25 års erfaring som arrangør af 11 succesfulde Bolig & Livsstilsmesser, er Compass Fairs ApS velkendt for deres evne til at skabe dynamiske platforme, hvor virksomheder kan præsentere deres nyeste produkter og tjenester til et målrettet publikum, som søger gode messetilbud, nyheder, inspiration samt gode tips.

Compass Fairs ekspertise inden for messeplanlægning sikrer en effektiv og engagerende tilgang til hvert arrangement, hvilket gør hver messe til en vigtig begivenhed for både udstillere og tusindvis af messegæster.

Naturligt skridt

Overtagelsen af messerne i Kolding og Hedensted er et naturligt skridt i vores strategi om at udvide og forbedre vores messeportefølje, siger Martin Boilesen, Messechef for Compass Fairs ApS. Vi er begejstrede for at kunne tilføre vores ekspertise og passion for messearrangementer til disse to nye lokationer og ser frem til at byde velkommen til to travle messedage.

Kolding Messen afholdes i Sydbank Arena den 2.-3. november 2024, og Hedensted Messen afholdes i Hedensted centret den 18.-19. oktober 2025.

Messerne vil stå klar med mange lokale udstillere inden for boligforbedring, moderne indretning, delikatesser og livsstil. Messerne er en unik mulighed for, at virksomheder kan vise flaget, få nye relevante leads samt booste salget.

Compass Fairs ApS ser frem til at byde både nye og tilbagevendende udstillere samt messegæster velkommen til deres spændende messer.

For yderligere information, besøg www.boligdage.dk.