Skip to main content
15. maj 2024

CBRE Teknisk Servicepartner sikrer bedre indeklima på Kolding Gymnasium

CBRE Teknisk Servicepartner har opgraderet varme- og ventilationsanlægget på Kolding Gymnasium. Du kan også spare penge på energioptimering.

Af: Andreas Hjort | Foto: Pixabay

CBRE Teknisk Servicepartner tilbyder dansk industri og erhvervsliv professionel og specialiseret service inden for elteknik, automation og mekanik.

For nylig har virksomeden renoveret det gamle CTS-anlæg på Kolding Gymnasium. Det 30 år gamle system, som skulle fungere som en intelligent og automatisk styring af bygningens ventilation, var blevet mere til besvær end til nytte.

Brugervenligt system

CBRE Teknisk Servicepartners team, specialiseret i bygningsautomatik, har derfor opgraderet anlægget, så gymnasiet nu råder over et brugervenligt system, der sikrer både optimalt indeklima og energioptimering.

Brugerfladen er ligeledes blevet opdateret og mere brugervenlig, så alle gymnasiets ventilations- og varmeanlæg kan kontrolleres fra én skærm.

Spar penge på energioptimering

Kolding Gymnasiums indeklima er nu i top, men det er ikke tilfældet for alle bygninger. Der er betydelige besparelser at hente ved energioptimering. Er du usikker om, hvorvidt din bygning er energioptimeret? Så kan du læse mere om CBRE Teknisk Servicepartners ydelser på deres hjemmeside.