Skip to main content
4. juni 2024

Burger King ændrer kronjuvelen: Ikonisk Whopper bliver forbedret for første gang siden 1957

Der er kælet for detaljen, når Burger King i dag slår dørene op til relanceringen af deres ikoniske Whopper for danskerne. Relanceringen er et resultat af en omfattende udviklingsproces, som Burger King har arbejdet på for at forbedre både smag, ingredienser og udstyr. Danmark er blandt de første i verden til at smage den nye Whopper.

Af: Burger King | Foto: Burger King
PRESSEMEDDELELSE

For første gang siden 1957 får den verdensomspændende Whopper en kongelig tronfølger. Forbedringerne i den nye Whopper omfatter bl.a. en ny luftig bolle og en varmere og mere saftig flammegrillet bøf tilsat salt og peber formet med en ny teknik, der fremmer teksturen, når man sætter tænderne i den. Og som kronen på værket er den nye Whopper, som altid, toppet med sprøde friskskårne grøntsager.

Den nye Whopper har været under udvikling i 3 år, hvor hver konsistens, ingrediens og krydderi er blevet vendt og drejet. En del af udviklingen har været at se på gæsteoplevelsen af Whopperen, og her viser nye tal, at Whopperen er en sand favorit blandt danskerne, hvor der bare sidste år blev solgt over 3 mio. Whoppere i Danmark.

“Relanceringen af vores ikoniske Whopper er et vigtigt skridt for os i Burger King Danmark, og vi er glade for at være blandt de første i verden, der får den på menuen. Vores originale Whopper er en klassiker, men nu har vi gjort den endnu bedre ved bl.a. at investere i nyt udstyr i restauranterne, så vi er klar til, at danskerne nu kan smage vores nye Whopper,” siger Carsten Lambrecht, managing director hos Burger King Danmark og Sverige.

Det nye udstyr i restauranterne gør bl.a., at de nye luftige boller bliver ristet til perfektion og kødet holder varmen i længere tid.

Burger King deler 2.400 gratis Whoppere ud til danskerne

Danskerne bliver det femte land i verden – og første i Norden – til at smage den nye Whopper. Og dét vil Burger King fejre med et spil for danskerne. Her vil Burger King dele 2.400 gratis Whoppere ud og have 15.000 præmier i form af eksklusive tilbud på forskellige produkter på højkant. Kampagnen findes på Burger Kings sociale medier og hjemmeside og løber fra d. 5. til d. 12 juni.

Ændringen i den ikoniske Whopper kommer i forlængelse af Burger King Danmarks øgede fokus på smagsoplevelsen, som de tidligere på året dedikerede en kampagne til: Real is King.

Den nye Whopper lander i dag på alle Burger Kings restauranter i Danmark.