Skip to main content
23. februar 2024

Bliv godt kørende med en charmerende Fiat 500

Er du på udkig efter en mindre bil i en kortere periode? Så lad Mini Mobility hjælpe. De har netop indkøbt flere Fiat 500, som du nemt kan leje.

Af: Isabella Ravn | Foto: Mini Mobility

Kan du heller ikke stå for en charmerende Fiat 500? Så kan den hurtigt komme til at stå fint i din carport. Og netop nu har Mini Mobility seks modeller i flere forskellige farver, som du nemt kan leje.

Uanset om du er på udkig efter en almindelig model eller en cabriolet, kan de hjælpe. Og med en lejepris fra 3495 kr./md. med 1 mdr. binding er der ingen undskyldning for ikke at slå til i dag.

Se udvalget af Fiat 500 her.

Hvorfor leje en bil?

Hos Mini Mobility har du mulighed for at leje en bil i en kortere periode mellem 1-6 måneder. Korttidsleje af bilen gør, at du kan komme rundt på dine egne præmisser uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse eller forsikring af din bil, det klarer Mini Mobility. Og deres service er skræddersyet til dine behov, uanset om bilen skal bruges til arbejde, weekendture eller som en midlertidige transportløsning.

5 fordele ved at vælge Mini Mobility
  • Du bliver trygt kørende i en nyere bil – uden frygt for værditab
  • Budgetsikkerhed – alle udgifter er dækket af aftalen
  • Det er en fleksibel løsning grundet den korte opsigelsesfrist
  • Det er muligt at skifte bil ofte og tilpasse ved et skiftende behov, samt at komme ud af aftalen, hvis dine personlige forhold skulle ændre sig
  • Lav førstegangsydelse, som gør det tilgængeligt for alle at være med.

Lyder det som noget for dig? Så kontakt Mini Mobility i dag på tlf.: 70 20 20 51 eller via mail kontakt@mini-mobility.dk.

Foto: Mini Mobility