Skip to main content

Women’s Week Kolding

I anledningen af Kvindernes Internationale Kampdag har en række samarbejdspartnere i Kolding valgt at dedikere en hel uge til at udforske og debattere kvindelivet. Det foregår d. 6.-12. marts, hvor der vil afholdes en række spændende arrangementer. Er der lighed mellem kønnene, og skal der overhovedet være det? Og hvordan må en kvinde opføre sig? […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

I anledningen af Kvindernes Internationale Kampdag har en række samarbejdspartnere i Kolding valgt at dedikere en hel uge til at udforske og debattere kvindelivet. Det foregår d. 6.-12. marts, hvor der vil afholdes en række spændende arrangementer.
Er der lighed mellem kønnene, og skal der overhovedet være det? Og hvordan må en kvinde opføre sig? Det og meget mere kan du høre og diskutere med om til Women’s Week i Kolding. De mange arrangementer spænder fra klassiske foredrag og underhold til fællessang, musik og gudstjeneste, alt sammen i kvindernes tegn. Deltag i en begivenhedsrig uge, der med garanti vil gøre dig både klogere, inspireret og underholdt.
De forskellige events vil foregå på både Nicolai Scene, Kolding Bibliotek, 27B, i Bæredygtighedshuset og Brændkjærkirken. Blandt gæsterne er bl.a. Brian Mørk, Sara Alfort og Birgitte Baadegaard.
Se det specifikke program her.
Ugen er arrangeret i et samarbejde mellem Art Pico, Business Kolding, Campus Kolding, CityKolding, Godset, Harte GIF, Jazz i trekanten, Koldingbibliotekerne, Sangkraft Kolding, Stadsarkivet & 27B.

Information
Dato Ingen kommende datoer
Arrangør Ukendt
Adresse Ukendt
Postnummer Ukendt
By Ukendt