Skip to main content

VROOMFEST hos Vestjysk Car Care

Kalder alle bilentusiaster og festglade mennesker til den store og spændende VROOMFEST hos Vestjysk Car Care den 27. juli.

Af: Nete Hjort Ploug | Foto: Vestjysk Car Care

Kom og vær med til en sjov og festlig dag på Søndermarken 26 ved Vestjysk Car Care. Dagen byder på masser af oplevelser for både bilentusiaster og andre, der har lyst til at tilbringe en hyggelig sommerdag til bilfest.

Biludstilling og bagagerumssalg 

Glæd jer til en bilfest med en stor biludstilling af specialbiler, veteranbiller og luksusbiler. Der vil helt sikkert være spændende snakke i vente om jeres store fælles hobby!

Der vil også være salg af professionelle bilplejeprodukter fra CarCare Freaks, hvor du kan gå på opdagelse i salgsvognen og få kvalitetsprodukter med hjem.

Derudover vil der også være bagagerumsudsalg, hvor der helt sikkert gemmer sig skatte og spændende sager.

Hvis du ønsker at have en salgsplads eller vise din flotte bil frem til udstillingen, så sikrer du dig en plads ved at sende en besked via messenger på Facebook. Det er begrænsede pladser, så skynd dig at tilmelde dig.

Livemusik og madboder 

Hele dagen vil der være glade toner på pladsen og fantastiske optrædener. Oplev livemusik fra KEEN, der deltog i X-Factor i 2017.

Når sulten og tørsten melder sig, kan I benytte pladsens foodtrucks. Kasper & The Churros står for at servere sprøde churros, mens Peking Brande Foodtruck byder på mange lækre retter til den lidt større sult.

Derudover vil der være boder, hvor I kan købe sodavand, vand, kaffe og kakao.

Praktisk

Hold øje med WROOMFEST på Facebook, hvor der løbende bliver opdateret om spændende aktiviteter.

Årets store bilfest afholdes den 27. juli på Søndermarken 26 i Holsted fra klokken 11.00 til 20.00. Det er gratis at deltage som gæst.

Information
Dato 27/07/2024 11:00 - 27/07/2024 20:00
Arrangør Vestjysk Car Care
Adresse Søndermarken 26
Postnummer 6670
By Holsted
Pris Gratis