Skip to main content

Unik Pop-Up Shop i Amoode

Den 30. maj kan du opleve lokalt iværksætteri og bæredygtighed i Kolding, når der er pop-up shop hos Amoode. 

Af: Nete Hjort Ploug | Foto: Amoode

Gå på opdagelse blandt fire lokale iværksætteres designs, hvor æstetik, kvalitet og bæredygtighed er fællesnævneren for dem alle. Nu har du mulighed for at købe lækkert designhåndværk som livsstilsprodukter, boliginteriør, tøj og gaveartikler.

Lokale iværksættere med fokus på bæredygtighed, design og kvalitet

Den eksklusive Pop-Up Shop afholdes hos Amoode, hvor Anne Mette fra butikken viser sine slow-fashiondesigns frem. Hendes tøj er lavet af  kvalitetstekstiler fra Portugal, der alle før var overskudsmetervarer. Alle hendes styles er unikke og produceres i et begrænset antal.

Derudover gæster den bæredygtige blomsterdyrker Lene fra Wildflowers Amoode, som laver økologiske og miljøvenlige blomsterarrangementer.

Hvis du er på udkig efter eksklusiv hårpleje og andre livsstilsprodukter lavet af naturlige ingredienser, er der god mulighed for at finde nye produkter hos Maria fra Mellow Mind.

I Sdr. Bjert ligger et værksted, hvor Mads, Thomas og Casper fra Kath & Andersen laver moderne snedkerlavede træprodukter. Nu kan du se og røre deres produkter hos Amoode.

Vær med til at støtte lokale iværksættere, der arbejder bæredygtigt og ansvarligt med design. Der vil selvfølgelig være god mulighed for at få en snak med de fire iværksættere om deres proces og visioner.

Hold dig opdateret på Pop-Up shoppens facebookside.

Information
Dato 30/05/2024 15:00 - 30/05/2024 20:00
Arrangør Amoode
Adresse Farvestræde 6
Postnummer 6000
By Kolding