Skip to main content

Summerbeats på Akseltorv

Sæt kryds i kalenderen lørdag d. 17. juni, når STAYcafé gentager succesen og inviterer til Summerbeats på Akseltorv. Der vil både være god musik, mad og kolde drikkevarer på menuen, når STAYcafé gentager succesen og inviterer til Summerbeats på Akseltorv lørdag d. 17. juni. Ligesom sidste år spærres Akseltorv af i anledning af Summerbeats, der […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Sæt kryds i kalenderen lørdag d. 17. juni, når STAYcafé gentager succesen og inviterer til Summerbeats på Akseltorv.
Der vil både være god musik, mad og kolde drikkevarer på menuen, når STAYcafé gentager succesen og inviterer til Summerbeats på Akseltorv lørdag d. 17. juni. Ligesom sidste år spærres Akseltorv af i anledning af Summerbeats, der er et musik-event med forkærlighed for EDM-genren (elektronisk dansemusik).
Første navn på plakaten er allerede på plads, da den populære producer og artist Faustix lægger vejen forbi Kolding. Med Faustix på plads, er der allerede nu garanti for et eksplosivt sceneshow.
Billetsystemet er endnu ikke fuldt oppe at køre, men indtil da kan du følge med på STAYcafés facebookside. Her vil der løbende komme mere information om begivenheden og billetsalget.

Information
Dato Ingen kommende datoer
Arrangør Ukendt
Adresse Ukendt
Postnummer Ukendt
By Ukendt