Skip to main content

Repair & Remake Festival 2023

Som en del af Majmarkedet kan du den 19. maj komme til Repair & Remake Festival, der har bæredygtighed, genbrug og klima i centrum. Vi skal sammen blive bedre til at passe på vores klode og vores klima – ved at genbruge mere, spise grønnere, rejse mindre – og så videre. Hvis du mangler inspiration, […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Som en del af Majmarkedet kan du den 19. maj komme til Repair & Remake Festival, der har bæredygtighed, genbrug og klima i centrum.
Vi skal sammen blive bedre til at passe på vores klode og vores klima – ved at genbruge mere, spise grønnere, rejse mindre – og så videre. Hvis du mangler inspiration, motivation eller bare gerne vil hylde den bæredygtige livsstil, så skal du med til Repair & Remake Festival i Nicolai Gården.
Her kan du se frem til et fyldt program med talks, udstillinger, workshops, musik, dans, lækker mad og meget mere. Få bl.a. tips til at genoplive og reparere dit tøj, deltag i sorteringslegen, bliv klogere på fremtidens klimavenlige madvarer eller byt dig til fine planter til haven.
Hele programmet og de mange spændende oversigt finder du her.
Enkelte arrangementer kræver billet – find dem her.

Information
Dato Ingen kommende datoer
Arrangør Ukendt
Adresse Ukendt
Postnummer Ukendt
By Ukendt