Skip to main content

Nordisk Talefest

Skal du med til årets fest på Skamlingsbanken? Så læs med her. Fredag den 12. maj finder endagsfestivalen Nordisk Talefest sted, hvor der vil være taler, koncert, live musik og en masse god stemning. Nordisk Talefest er en enddagsfestival, hvor det talte ord fejres. Unge fra hele Norden holder taler om det de brænder for, […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Skal du med til årets fest på Skamlingsbanken? Så læs med her.
Fredag den 12. maj finder endagsfestivalen Nordisk Talefest sted, hvor der vil være taler, koncert, live musik og en masse god stemning.
Nordisk Talefest er en enddagsfestival, hvor det talte ord fejres. Unge fra hele Norden holder taler om det de brænder for, bekymrer sig for eller vil lære mere om. Det er også en mulighed for, at unge fra hele Norden kan møde hinanden og deler ideer og viden med hinanden.
Nordisk Talefest er en årlig begivenhed, som finder sted for første gang i år. Næste år afholdes den i Norge og i 2025 afholdes den i Sverige.
I årets program vil der være taler fra nordiske unge, koncert med Pil, live jazz og Kolding Folkekor. Der vil være madboder og drikkevarer på pladsen.
Arrangementet er gratis, og alle er velkomne.
Læs mere her.

Information
Dato Ingen kommende datoer
Arrangør Ukendt
Adresse Ukendt
Postnummer Ukendt
By Ukendt