Skip to main content

March mod Ensomhed ’23

En march på 2.000 kilometer skal sætte fokus på ensomheden, du kan være med på en del af strækningen. Torsdag den 7. september går ruten i March mod Ensomhed ’23 fra Kolding til Fredericia. Hvert år føler 600.000 mennesker i Danmark sig ensomme. March mod Ensomhed er en rute, som Patrick Cakirli går hvert år, […]

LokalNyt
Af: Daniel Svendsen | Foto:

En march på 2.000 kilometer skal sætte fokus på ensomheden, du kan være med på en del af strækningen.
Torsdag den 7. september går ruten i March mod Ensomhed ’23 fra Kolding til Fredericia.
Hvert år føler 600.000 mennesker i Danmark sig ensomme. March mod Ensomhed er en rute, som Patrick Cakirli går hvert år, for at sætte fokus på ensomheden i Danmark. Marchen skal sætte fokus på ensomhed som en sundheds- og samfundsudfordring. Marchen skal ligeledes samle ind til til Ensomhed Danmarks Landsindsamling, som i år støtter civilsamfundsorganisationen Livslinien. Organisationen forebygger selvmord og selvmordsforsøg gennem telefon-, chat, og mailrådgivning.
Konceptet for March mod Ensomhed er, at Patrick Cakirli ikke må gå, medmindre han har følgeskab. Det vil sige, at Patrick skal stå stille, hvis ikke der går nogen med ham. På den måde bliver hans march et symbol på vigtigheden af fællesskab og social ansvarlighed for at bekæmpe ensomhed.
Det er gratis at deltage, og man bestemmer helt selv, hvor og hvor langt man vil gå med.
March mod Ensomhed ’23 udføres i samarbejde med Middelfart Sparekasse, Frivilligcentre og Selvhjælp Danmark, Tæl Skridt og Livslinien.
Du kan støtte ved at sende penge til:
– Bankoverførsel: 1686 3232619987
– MobilePay: 425000
Se ruten fra Kolding til Fredericia her.
Se den fulde March mod Ensomhed ’23 rute her.
Læs mere om marchen her.

Information
Dato Ingen kommende datoer
Arrangør Ukendt
Adresse Ukendt
Postnummer Ukendt
By Ukendt