Skip to main content

MajMarked – Open By Night, Verdensmålsdag, Den Blå Byfest, Repair & Remake Festival

Kom med til et af årets største kulturelle oplevelser, når MajMarked løber af stablen. Fredag den 19. maj kan du opleve en lang række aktiviteter i Kolding midtby, som en del af MajMarked. Byens butikker holder i dagens anledning Open By Night og har åbent fra kl. 10 til kl. 21. Du kan finde en […]

LokalNyt
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Kom med til et af årets største kulturelle oplevelser, når MajMarked løber af stablen.
Fredag den 19. maj kan du opleve en lang række aktiviteter i Kolding midtby, som en del af MajMarked.
Byens butikker holder i dagens anledning Open By Night og har åbent fra kl. 10 til kl. 21. Du kan finde en lang række gode tilbud i butikkerne, som er rykket ud i gågaderne, for at støtte op om den gode stemning.
På Akseltorv afholder MajMarked Verdensmålsdag. I den anledning byder torvet på en række boder, som bl.a. har bæredygtige og lokalproducerede varer. Verdensmålsdagens aktiviteter spreder sig også til andre områder i midtbyen, heriblandt Repair & Remake Festivalen.
Repair & Remake Festivalen har bæredygtighed, genbrug og klima i centrum. Festivalen er for dig, som mangler inspiration eller motivation til at leve den bæredygtige livsstil. Den er dog også til dig, som bare gerne vil hylde denne livsstil. Der vil i Nicolai Gården være en række talks, udstillinger, workshops, musik, mad og meget mere. Du kan også få tips til, hvordan du kan genoplive og reparere dit tøj samt blive klogere på fremtidens klimavenlige madvarer.
Scenen i Borchs Gård åbner kl. 12. Her afholdes Den Blå Byfest, hvor du kan finde en række foodtrucks, som byder på lækker mad og drikke. Du kan også spille minigolf og streetfodbold. Fra kl. 12 indtil midnat vil der blive spillet musik på scenen. DJ Fynutzu, Jumpin’ Jacks, Raffen band og DJ Daniel står for musikken.
Andre aktiviteter, som der er at finde i midtbyen under MajMarked, inkluderer bl.a. mulighed for at prøvekøre en Tesla, musik af vokalgruppen DIS, muligheden for at teste sine evner til at tatovere og meget mere.
Se det fulde program her.

Information
Dato Ingen kommende datoer
Arrangør Ukendt
Adresse Ukendt
Postnummer Ukendt
By Ukendt