Skip to main content

Lær at tørre dine egne blomster

Det er blevet populært som aldrig før at bruge tørrede blomster som dekoration. På dette kursus kan du lære, hvordan du tørrer dine egne blomster. Der er få ting, der pynter bedre end en buket friske blomster. Problemet med friske blomster er dog, at de visner forholdsvis hurtigt. Derfor er tørrede blomster også blevet populære […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Det er blevet populært som aldrig før at bruge tørrede blomster som dekoration. På dette kursus kan du lære, hvordan du tørrer dine egne blomster.
Der er få ting, der pynter bedre end en buket friske blomster. Problemet med friske blomster er dog, at de visner forholdsvis hurtigt. Derfor er tørrede blomster også blevet populære at bruge som dekoration. Hvis tørrede blomster er lavet på den rigtige måde, kan de nemlig holde sig meget længe, og de kræver stort set intet pasning.
På dette kursus vil AnneMarie Dupont fra Cottagehaven lære dig at tørre forskellige blomster på forskellige måder, så de bevarer form og farve bedst muligt. Efter kurset vil du selv være i stand til at indsamle og tørre blomster for senere at bruge dem i blomsterarrangementer- og buketter.
Prisen for kurset er 250 kr. plus betaling til Geografisk Have, hvis man ikke har årskort dertil. Du kan tilmelde dig og læse mere om kurset her.
OBS: Der er sidste tilmeldingsfrist d. 17. maj, så hvis du skal nå at have en plads på holdet, skal du ikke vente alt for længe med at tilmelde dig.

Information
Dato Ingen kommende datoer
Arrangør Ukendt
Adresse Ukendt
Postnummer Ukendt
By Ukendt