Skip to main content

Kulturevent 2023

Kom med til årets fest for kulturlivet i Kolding, når Kolding Kommune afholder Kulturevent 2023. Det sker tirsdag d. 18. april kl. 17:00 på Godset. Kom og vær med når Kolding Kommunes kulturpriser skal uddeles til byens kulturelle ildsjæle, der skaber et spændende og varieret kulturliv. Kolding Kommunes Kulturudvalg skal i alt uddele fire kulturpriser […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Kom med til årets fest for kulturlivet i Kolding, når Kolding Kommune afholder Kulturevent 2023. Det sker tirsdag d. 18. april kl. 17:00 på Godset.
Kom og vær med når Kolding Kommunes kulturpriser skal uddeles til byens kulturelle ildsjæle, der skaber et spændende og varieret kulturliv.
Kolding Kommunes Kulturudvalg skal i alt uddele fire kulturpriser til årets kulturevent. Det drejer sig om: Årets Kulturelle Aftryk, Årets Kulturelle Highfive, Årets ildsjæl og KulturKolding-prisen.
Alle borgere i Kolding Kommune har haft mulighed for at indstille kandidater til priserne. På baggrund af disse indstillinger har Kulturudvalget efterfølgende udvalgt tre nominerede samt én vinder til hver af priserne.
Kulturevent 2023 afholdes på Godset kl. 17:00-20:30. Det er gratis at deltage, men det kræver en billet. Hent din billet her.

Information
Dato Ingen kommende datoer
Arrangør Ukendt
Adresse Ukendt
Postnummer Ukendt
By Ukendt