Skip to main content

Kolding Light Run

Som en del af Koldings lysfestival, der I år må afholdes med tanke på energikrisen, inviteres store som små nu til Kolding Light Run. Kom med og spred lys i mørket! Oplev og bliv en del af Kolding Light Festival på en unik måde med Kolding Light Run. Ruterne tager dig rundt imellem årets imponerende […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Som en del af Koldings lysfestival, der I år må afholdes med tanke på energikrisen, inviteres store som små nu til Kolding Light Run. Kom med og spred lys i mørket!
Oplev og bliv en del af Kolding Light Festival på en unik måde med Kolding Light Run. Ruterne tager dig rundt imellem årets imponerende lysudstillinger, og du er selv med til at bringe lys. Alle deltagerne bliver nemlig udstyret med knæklys, de første 100 deltagere får en gratis refleksvest, og du opfordres selv til at iklæde dig lys, sprudlende farver og et ligeså skinnende smil. Sammen skaber deltagerne et lysende optog i mørket.
Der er mulighed for enten at gå 3 km eller løbe 5 km. Gå-ruten er egnet til barnevogn.
Du kan se program og priser samt tilmelde dig årets lysfest her. Du kan tilkøbe masser af lysende lir ved tilmelding, og der er selvfølgelig en stor, farvestrålende medalje til alle deltagere efter turen.

Information
Dato Ingen kommende datoer
Arrangør Ukendt
Adresse Ukendt
Postnummer Ukendt
By Ukendt