Skip to main content

Juleløb

Få pulsen op med 3 km. løb eller gang og nyd masser af julestemning til det hyggelige juleløb for hele familien i Kolding. Ruten er på 3 kilometer. Det står dig frit for, om du ønsker at gå eller løbe distancen, så hele familien kan være med. Juleløbet starter i Orange Gade i Kolding Storcenter. […]

LokalNyt
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Få pulsen op med 3 km. løb eller gang og nyd masser af julestemning til det hyggelige juleløb for hele familien i Kolding.
Ruten er på 3 kilometer. Det står dig frit for, om du ønsker at gå eller løbe distancen, så hele familien kan være med. Juleløbet starter i Orange Gade i Kolding Storcenter. Alle deltagere får en julemandsmedalje ved gennemførelse af løbet.
Det er gratis at deltage i juleløbet, men der er behov for tilmelding, da du skal have et startnummer og en julemandsmedalje. Du kan tilmelde dig juleløbet her.
Der er deltagerbegrænsning, så skynd dig at tilmelde dig.
Der vil ikke blive taget en officiel tidstagning til juleløbet, da der er fokus på at have en hyggelig dag. Der vil derimod være præmier til de 10 bedst juleudklædte i stedet.Har du taget noget særligt julet tøj på, så kan du være heldig at blive kåret som en af de bedst klædte.
Program 
08.30: Nummerudlevering starter i Orange Gade
09.00: 3 km løb start
09.03: 3 km walk start
09.06: 3 km familie/børnewalk start
10.00: Kåring af de 10 bedste juleudklædning – herefter tak for i dag
Butikkerne åbner i Kolding Storcenter kl. 10.00.
Bemærk
Ruten er ikke trafikfri, så husk at orientere dig. Hele ruten er markeret med orange wire flags samt pile på jorden. Der er julehjælpere på vejene.
Du deltager på eget ansvar. KriXrun og Kolding Storcenter kan ikke stilles til ansvar for uheld, skader eller andre komplikationer under deltagelse i Juleløbet.

Information
Dato Ingen kommende datoer
Arrangør Ukendt
Adresse Ukendt
Postnummer Ukendt
By Ukendt